Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Congelator Bosch GSN36AI3P, 242 L , Clasa A++, H 186 cm, Inox

4 Rating(s)
3.79999 Lei


Congelator Bosch GSN36AI3P, 242 L , Clasa A++, H 186 cm, Inox






FreshSense
FreshSense: climatul de depozitare perfect.
Datorita conditiilor optime de depozitare, alimentele tale isi pastreaza consistenta ideala, inghetata, de exemplu, nu este nici prea moale nici prea tare. O temperatura constanta in interiorul frigiderului este un factor decisiv pentru mai multa prospetime si savoare. Senzorii FreshSense monitorizeaza in mod constant temperatura ambianta, pe cea din frigider si pe cea din congelator. Rezultatul este o temperatura constanta in interiorul frigiderului, independent de temperatura exterioara.





 

 



IceTwister
Pentru bauturi racite complet: IceTwister.
Acum poti concura cu orice bar de pe plaja: folosind cuburile proaspete de gheata din unitatea detasabila Ice Twister, bauturile tale reci vor avea un gust si mai bun. Produce 20 de cuburi de gheata la fiecare umplere. Este repede si usor si nu vei imprastia apa atunci cand o umpli.





 

 



AntiAmprenta
Protectie de durata impotriva urmelor.
Partile frontale din otel inoxidabil cu acoperire impotriva amprentelor au suprafata protejata permanent prin intermediul unui tratament final special. Acest strat protector face ca amprentele sa fie mult mai greu vizibile, suprafata ramane curata mai mult timp, este mult mai rezistenta la zgariere si mai usor de curatat.





 

 



SuperFreezing
SuperFreezing: protectie pentru alimentele pre-congelate.
SuperFreezing protejeaza alimentele congelate, prevenind decongelarea acestora atunci cand adaugi noi alimente in congelator, noile alimente fiind congelate mai repede. Aparatele cu functie de congelare automata revin la functionarea normala imediat ce se atinge temperatura necesara. In acest fel se previne risipa de energie.





 

 



Multi Airflow
Sistem Multi Airflow: distributie uniforma a aerului pentru prospetime de mai lunga durata.
Sistemul MultiAirflow asistat de ventilator produce curenti de aer rece delicati, uniformi care ies la nivelul zonelor de racire si congelare. Fluctuatiile de temperatura sunt minimizate, iar timpii de racire sunt redusi - ceea ce ajuta alimentele sa-si pastreze aroma mai mult timp.





 

 



BigBox
Mult spatiu pentru articole congelate XXL, cu sertarul pentru alimente congelate BigBox.
Un sertar foarte adanc pentru alimente congelate, pentru stivuirea practica a pungilor de alimente congelate sau a articolelor congelate mari, precum cele de prajituri sau de pizza. Nu conteaza daca este vorba despre petrecerea unui copil sau de congelarea unui tort de nunta - in BigBox vei gasi suficient spatiu pentru alimente congelate de mari dimensiuni.





 

 



NoFrost
NoFrost: economiseste-ti timpul.
Cu un model NoFrost, umiditatea din aer este mai curand colectata de vaporizatorul central decat sa se acumuleze in aparat sau pe alimente. Acest racitor care extrage caldura din zona de congelare, se dezgheata automat din cand in cand. Condensul rezultat este scos in exterior si evaporat utilizand caldura compresorului, intr-un recipient special de colectare. In acest fel se reduce umiditatea din aparat, ceea ce inseamna ca aproape nu se formeaza gheata. si astfel nu mai trebuie sa iti faci griji pentru dezghetare.







Easy access zone: foarte utila pentru depozitarea alimentelor / preparatelor care trebuie sa fie congelate in pozitie verticala, spre exemplu bomboane/acadele inghetate pe bat (ice lollies).

Compartimentul de congelator BigBox: mai mult spatiu pentru produse congelate de dimensiuni mari.

VarioZone: flexibilitate sporita in congelator datorita posibilitatii de indepartare a rafturilor de sticla si a sertarelor.

Adaptare perfecta: aparatul poate fi pozitionat chiar langa peretii si piesele de mobilier adiacente - flexibilitate in designul bucatariei.

Super congelare automata: optima pentru inghetarea mai rapida a alimentelor. Protejeaza in acelasi timp alimentele deja congelate de la decongelare, datorita detectarii cresterii temperaturii, aceasta scazand automat.
;