Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Espressor automat Philips EP5330/10 Seria 5000, sistem de lapte LatteGo, 6 bauturi, 5 setari intensitate, 5 trepte macinare, rasnita ceramica, Negru

5 Rating(s)
3.21059 Lei





Espressor automat Philips EP5330/10 Seria 5000, sistem de lapte LatteGo, 6 bauturi, 5 setari intensitate, 5 trepte macinare, rasnita ceramica, Negru



 







 



Votat ca fiind preferatul consumatorilor din Romania.





 









 



 





LatteGo cel mai rapid de curatat sistem de lapte*; doar 2 componente, fara tuburi, ce pot fi spalate in doar 15 secunde sau direct in masina de spalat vase.

 

LatteGo spuma catifelata de lapte - datorita camerei de spumare de mare viteza, marimea bulelor este redusa, rezultand o spuma de  lapte densa, fina.

 

6 varietati de cafea delicioase, in confortul casei tale de la un espresso intens la un latte machiatto cremos, cu o singura atingere de buton.



 

 

 

 

 





 



 





Rasnita 100% ceramica dezvaluie aroma reala a boabelor de cafea, fara sa le supraincalzeasca, oferindu-ti pana la 20.000 de cesti de cafea aromate

 

Personalizeaza-ti cafeaua dupa propriul gust poti regla taria, temperatura si sa salvezi individual varietatile de cafea

 

Filtru AquaClean integrat iti ofera pana la 5000 de cesti
*pe baza unui studiu comparativ cu un aparat automat de  espresso (cafea + lapte), facut pe consumatorii din Germania  (2017)







 







 



6 varietati de cafea delicioase, preparate din boabe proaspete si lapte

Indiferent daca tanjesti dupa un espresso, o cafea sau o specialitate pe baza de lapte, display-ul intuitiv al espressorului Philips 5000 LatteGo face prepararea a 6 tipuri de bauturi savuroase foarte usoara.





 

 



Bauturi cu spuma de lapte perfecta, la o singura atingere de buton

Datorita tehnologiei espressorului Philips 5000 LatteGo, vei prepara bauturi precum cappuccino, latte macchiato si café au lait, la o singura atingere de buton. Sistemul pentru lapte LatteGo spumeaza, amesteca laptele si aerul la viteza mare in camera de spumare rotunda, apoi toarna un strat de crema in ceasca ta, la temperatura potrivita.





 

 



LatteGo: curatare in mai putin de 15 secunde

Sistemul de lapte LatteGo este cel mai rapid de curatat*. Din doar doua componente, niciun tub sau elemente ascunse. Poate fi curatat in mai putin de 15 secunde sub jetul de apa al robinetului sau direct in masina de spalat vase. LatteGo este conceput pentru a garanta utilizarea zilnica in mod igienic.
*pe baza unui studiu comparativ cu un aparat automat de espresso (cafea + lapte), facut pe consumatorii din Germania (2017)





 

 



Pana la 5000* de cesti fara detartrare

Tehnologia Philips AquaClean te asigura ca vei profita cat mai mult de espressorul tau automat. Prin inlocuirea filtrului la indicatia aparatului, nu vei avea nevoie sa detartrezi pana la 5000* de cesti, in timp ce te vei bucura de apa curata si purificata la fiecare folosire.
*numarul depinde de tipul de cafea facuta





 

 



Rasnita din ceramica 100%

Rasnita patentata, 100% din ceramica, extrem de dura si precisa previne supraincalzirea boabelor in timpul rasnirii, dezvaluind gustul autentic al cafelei.





 

 



Unitate de preparare complet detasabila

Unitatea de preparare este componenta cea mai importanta a unui espressor. Este usor accesibila din lateral si astfel iti permite o curatare usoara sub jetul de apa al robinetului.





 







 



Se vor uza materialele in timpul utilizarii/spalarii in masina de spalat vase?

LatteGo este testat pentru 600 de cicluri in masina de spalat vase (o perioada de 2 ani/spalare in fiecare zi in masina de spalat vase) fara niciun impact asupra performantelor de functionare.

Care este volumul maxim al recipientului LatteGo?

Recipientul pentru lapte are o capacitate maxima de 0,265 de litri. Acest volum ii permite utilizatorului sa prepare 1 cappuccino, 2 cappuccino sau 1 latte macchiato fara sa fie necesara reumplerea.

Cate cesti pot prepara cu un recipient LatteGo plin?

Pe recipient sunt mai multe pictograme care indica tipul de bautura si numarul de bauturi. Exista indicatii pentru 1 cappuccino, 2 cappuccino si 1 latte macchiato.

Pot depozita LatteGo in frigider?

Da, LatteGo poate fi depozitat in frigider. Pune-i capacul inainte de depozitare. Poti executa functia de curatare rapida din meniul aparatului pentru a-l clati inainte de depozitare.




 
;