Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Fierastrau circular Skil F0155740CA, 700 W, 4300 RPM, 40 mm

4 Rating(s)
26999 Lei


Fierastrau circular Skil F0155740CA, 700 W, 4300 RPM, 40 mm







• Circularul de mana ideal pentru lucrarile generale de bricolaj


Circularul de mana Skil 5740 este unealta ideala pentru taierea longitudinala si transversala a panourilor, a planseelor si a scandurilor. Motorul de 700 W furnizeaza o putere suficienta pentru debitarea scandurilor sau a panourilor de podea laminata exact la lungimea potrivita. Circularul de mana poate efectua taieturi pana la adancimea de 40 mm. Permite efectuarea rapida a lucrarii, obtinand taieturi netede si drepte. Este usor, compact si simplu de folosit. Acest circular de mana se livreaza cu o panza de ferastrau cu 24 de dinti, din otel calit, pentru lemn, cu un vizor pentru linia de taiere si un ghidaj paralel.


• Performanta ridicata


Pentru efectuarea rapida si convenabila a oricarei lucrari, circularul de mana Skil 5740 este echipat cu un motor puternic, de 700 W. Taierea neteda si dreapta necesita o turatie ridicata. Cu turatia de 4300 rot/min, acest circular de mana este capabil sa va ofere rezultate excelente.


• Durabilitate pentru extinderea duratei de viata a uneltei


Rulmentii etanseizati asigura o durabilitate sporita si protectie impotriva prafului, lungind durata de viata a uneltei. Panza de ferastrau cu 24 de dinti, din otel calit, pentru lemn, asigura o taietura excelenta, neteda! Pentru a lucra mai curat, puteti conecta orice aspirator standard la racordul de aspirare integrat.


• Functii convenabile pentru un confort de lucru sporit


Vizorul pentru linia de taiere asigura urmarirea simpla si precisa a liniei marcate. Ghidajul paralel atasat va este de ajutor, cand trebuie sa efectuati taieturi in linie perfect dreapta. Locasul integrat pentru depozitarea cheii asigura sa aveti cheia oricand la indemana, cand trebuie sa schimbati panza de ferastrau. Acest circular de mana este usor si foarte compact, facilitand o utilizare foarte convenabila.




 

 




Set de livrare


- Panza 130 mm
- Cheie hexagonala pentru schimbarea panzei
- Ghidaj paralel





 
;