Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Folie de protectie A+ Tempered Glass pentru Huawei mate 20 Lite

4 Rating(s)
1499 Lei





Folie de protectie A+ Tempered Glass pentru Huawei Mate 20 Lite



 



De ce Folia de protectie A+ Tempered Glass?
Raspunsul este: protectie maxima.
Folia de protectie A+ Tempered Glass este realizata din trei straturi securizate de sticla, asigurand protectia maxima a telefonului.

Proprietati - caracteristici:


Folia de protectie A+ Tempered Glass asigura protectie maxima ecranului telefonului, grosimea de 0.3 mm neafectand functia de touch.

Proprietati anti shock - Folia de protectie A+ Tempered Glass este realizata din sticla rezistenta la soc de 9H. Ca exemplu, rezistenta de 9H se regaseste la safir natural.

Transparenta de 99% - luminozitatea si contrastul neafectate.

Proprietati oleofobice -  rezistenta impotriva amprentelor.

Materialul foliei este fabricat in Japonia - in cazul spargerii, cioburile nu se vor imprastia (comportament similar cu un parbriz spart), folia putand fi indepartata foarte usor de pe telefon.





Din cauza suprafetei curbate a ecranului, folia nu poate acoperi decat suprafata plana a acestuia. Dimensiunea foliei este putin mai mica decat a ecranului telefonului fiind calculata cu mare atentie incat sa ofere maxima protectie pe o suprafata cat mai mare




 

 



Alegerea unei folii de protectie:


Folia 2D - folia perfect dreapta.

Folia 2.5D - folia cu margini usor curbate. Folosita pentru ecrane cu margini curbate, folia nu poate acoperi toata suprafata ecranului din cauza curburii acestuia. Dimensiunea foliei este mai mica decat a ecranului telefonului.

Folia 3D - folia care acopera integral suprafata ecranului. Functionalitatea foliei permite si acoperirerea marginilor curbate catre exterior.












 
;