Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Frigider cu doua usi Hotpoint ENXTY19222XFW, 351 l, Clasa A+, Full No Frost, H 190 cm, Inox

5 Rating(s)
2.29999 Lei





Frigider cu doua usi Hotpoint ENXTY19222XFW, 351 l, Clasa A+, Full No Frost, H 190 cm, Inox



 



 

 






Hygiene Advance

O buna igiena a frigiderului este cea mai importanta conditie pentru pastrarea optima a alimentelor. Hygiene Advance este un tratament cu ioni de argint a peretilor interior ai frigiderului. Este o solutie naturala, permanenta ce previne formarea mucegaiului si a bacteriilor, asigurand in acelasi timp mediul ideal pentru pastrarea optima a alimentelor.




 

 






Food Care Zone 0°

Un compartiment dedicat in frigider pentru a crea o temperatura de pastrare in jur de 0°C (-1°C/+2°C): temperatura ideala pentru carne si peste, pentru pastrarea unei maxime prospetimi pentru alimentele delicate. In plus, Safe Defrost, decongelare sigura, introduce o decongelare delicata a alimentelor, mentine mai bine consistenta originala si proprietatile nutritive, asigura rezultate mai bune atunci cand alimentele sunt gatite.




 

 






Prospetime maxima a alimentelor la calitatea din prima zi
Temperatura uniforma in frigider

Datorita platformei no frost AIR TECH EVOLUTION, care asigura controlul constant al temperaturii si circulatia perfecta a aerului in compartimentul frigiderului. Controlul foarte exact al noului ventilator permite atingerea rapida si uniforma a temperaturii ideale.




 

 






Sistem de racire No Frost

Sistemul No Frost genereaza un flux de aer rece care recolteaza umiditatea impiedicand formarea de gheata sau bruma: in frigider mentine nivelul de umiditate corect si, datorita absentei de bruma, pastreaza prospetimea alimentelor, iar in congelator evita formarea de gheata, impiedicand deci lipirea alimentelor ceea ce anuleaza necesitatea efectuarii operatiilor de dezghetare.




 

 






Functia I Care

Daca doriti sa reduceti consumul de energie, mentinand performantele de temperatura ale produsului, puteti activa functia I Care .Aceasta functie permite cea mai mare economie de energie. In aceste conditii, display-ul ramane stins si la deschiderea usii.




 

 






Cutie FRUCTE si ZARZAVATURI

Cutiile de fructe si zarzavaturi din dotarea frigiderului au fost special proiectate pentru a pastra fructele si zarzavaturile proaspete si fragede. Deschideti regulatorul de umiditate (pozitia B), daca doriti sa depozitati alimentele intr-un mediu mai putin umed, cum ar fi legumele, sau inchideti-l (pozitia A) pentru a depozita alimentele intr-un mediu mai umed, cum ar fi fructele.




 

 






A+

Hotpoint doreste sa protejeze resursele naturale, dar, in acelasi timp cunoaste si necesitatile consumatorilor, care doresc aparate capabile sa mentina consumul de energie la nivelul minim. In special atunci cand trebuie sa aleaga un frigider, care e singurul aparat electrocasnic ce functioneaza continuu, zi si noapte, tot timpul anului. Acesta este motivul pentru care frigiderele Hotpoint clasa A+ garanteaza standarde inalte de eficienta si un consum energetic scazut.





 
;