Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Hamac cu suport Kring Bruxelles, 300x90x100, aluminiu/poliester, verde

4 Rating(s)
21999 Lei


Hamac Kring Bruxelles, negru/multicolor, 300 x 90 x 100 cm


Bucura-te de ore intregi de relaxare si confort
Hamacele ne duc cu gandul la vara, la mare si la relaxare, fiind cea mai la indemana solutie pentru momentele in care dorim sa evadam din cotidian. Daca vrei sa lenevesti la umbra copacilor din gradina proprie, la munte sau la mare, hamacele Kring sunt alegerea ideala pentru primavara- vara. Acestea iti pot aduce o oaza de liniste sufleteasca, in timp ce citesti o carte sau ascultand sunetele naturii.
Hamacul Kring Bruxelles este usor de folosit si mentinut, portabil si accesibil la pret. Prevazut cu suport din metal, este un hamac care poate fi folosit oriunde, adica atat in casa, atunci cand vremea de afara este mohorata si nu te imbie sa scoti capul, cat si in propria curte sau gradina, daca se intampla ca cerul sa fie insorit, iar tu iti doresti sa citesti o carte buna.

Materialul:

Poliesterul este un material durabil, rezistent la umiditate si nu se deterioreaza din cauza ploii sau a radiatiilor UV. Toate aceste calitati fac hamacele din poliester mult mai rezistente, comparativ cu cele din bumbac. Desi nu este un material care se intinde la fel de mult ca bumbacul, poliesterul este la fel de confortabil.

Caracteritici:

- suprafata generoasa;
- husa este construita asemenea unui pat;
- recomandat pentru gradina, terasa, agrement, camping, excursii;
- corzi de sustinere rezistente;
- confortabil si stabil;
- usor de montat;

;