Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Janta aliaj DEZENT TD silver 7x17 Inch 5x112 ET48

3 Rating(s)
46999 Lei


Janta aliaj DEZENT TD silver 7x17 Inch 5x112 ET48

 

Retro, anti-retro, progresiv sau futurist? Daca nu esti sigur si vrei sa gasesti stilul potrivit cel mai bine este sa alegi un design clasic. Dar cum ramane cu inovatia? Cu TD, noua sa janta din aliaj, DEZENT demonstreaza cum se pot adauga efecte noi pe elementele de design atemporale, pentru a forma astfel un design unic. Aceasta janta dreapta, cu o curba surprinzatoare va fi la moda si in anii ce vor urma.

Cu noua sa janta din aliaj cu cinci spite, constructorul german DEZENT prezinta continuarea unui design deja recunoscut. O reala noutate o reprezinta terminatiile asimetrice, care confera spitelor drepte, in stil clasic, o noua “dimensiune” captivanta. Marginile inclinate creeaza suprafete dinamice in treimea exterioara, intinzandu-se in buza jantei, special subtiata.
Dar plusul, in ceea ce priveste dinamismul vizual, nu este singurul efect pozitiv al acestui design: combinate cu vopseaua cu efect argintiu, liniile indoite si inclinate ofera diverse reflexii, in functie de viteza, lumina ambientala si perspectiva. Asadar, DEZENT TD atrage cu adevarat privirile.

Gama de automobile pentru care poti utiliza aceasta janta este mare. Exista in total sapte dimensiuni, cuprinse intre 14 si 17 inch, si variante cu 4 si 5 gauri. Gama include astfel orice, de la Seat Mii si VW Golf VII la SUV-uri compacte precum Audi Q3 sau Hyundai ix35. Dar indiferent ce masina ai, aceasta janta clasica si moderna, cu mica sa curbura, este un adevarat punct de interes – indiferent unde mergi.


 

;