Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Kit interfon video PNI DF-926, cu 1 monitor, LCD, 7", yala electromagnetica PNI H1085A

4 Rating(s)
57592 Lei


Kit interfon video PNI DF-926, cu 1 monitor, LCD, 7", yala electromagnetica PNI H1085A




 








Monitorizare video si audio

PNI DF-926 este un video interfon practic si modern care include o unitate externa cu camera video si 3 monitoare cu un ecran generos de 7" si cu o rezolutie de 800 x 600px. Acest model de video interfon este o solutie simpla pentru a face mai sigur accesul in locuinta dumneavoastra. Puteti vedea cine este la usa, ii puteti vorbi persoanei respective si puteti actiona deschiderea automata a usii, daca aveti instalata o yala electromagnetica. Evitati, astfel, surpize neplacute si oaspeti nedoriti.





Vizionare pe timp de noapte

Unitatea externa include o camera video color, microfon, buton de sonerie si un difuzor pentru comunicarea bidirectionala. Datorita LED-urilor cu infrarosu, chiar si in conditii de intuneric absolut, puteti identifica persoana din fata usii dumneavoastra.













Comunicare bidirectionala

Interfonul PNI DF-926 adopta un circuit inchis de monitorizare video si este compus dintr-o unitate instalata in exterior, care transmite imaginea catre monitorul din interiorul casei. Comunicarea este una bidirectionala.





Yala cu actionare de tip Fail-secure, normal inchis

In aceasta configuratie, incuietoarea se deschide la impuls electric (si se inchide numai dupa ce usa sau poarta a fost deschisa si inchisa) sau manual (componentele mecanice asigura deschiderea din interior chiar si in cazul penelor de curent).













Deschidere pe partea dreapta

Yala electromagnetica aplicabila PNI H1085A se poate monta pe usi cu deschidere pe partea dreapta spre interior. Grosimea recomandata a usii este cuprinsa intre 35 si 50 mm.





 

 

Produse similare





Interfon video cu 1 monitor PNI DF-926 cu ecran LCD de 7 inch


Interfon video SilverCloud House 715 cu ecran LCD de 7 inch


Kit Interfon video SilverCloud House 715 cu ecran LCD de 7 inch si Yala electromagnetica SilverCloud YL500




 

Accesorii recomandate





Sursa de tensiune cu temporizare PNI K80 pentru yale si control acces

 

 


;