Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Laptop Lenovo IdeaPad 330-15ARR cu procesor AMD Ryzen 5 2500U pana la 3.60 GHz, 15.6", Full HD, 4GB, 1TB + 128GB SSD, AMD Radeon Vega 8 Graphics, Free DOS, Platinum Grey

4 Rating(s)
1.99999 Lei





Laptop Lenovo IdeaPad 330-15ARR cu procesor AMD Ryzen 5 2500U pana la 3.60 GHz, 15.6", Full HD,  4GB, 1TB + 128GB SSD, AMD Radeon Vega 8 Graphics, Free DOS, Platinum Grey



 

 







 

 




Imbunatatiti-va ziua

Uneori e mai bine sa pastrezi lucrurile simple. Avand procesare premium si optiuni grafice avansate, Ideapad 330 este la fel de puternic si usor de utilizat. Disponibil intr-o gama de culori sofisticate, este sigur, durabil si pregatit pentru sarcinile de astazi si maine.






 

 




Cresteti productivitatea
Faceti upgrade la procesorul si grafica de top din industria de procesare de la AMD. Peste 4 ani si 2 milioane de ore de inginerie au intrat in dezvoltarea celor mai recente procesoare AMD Ryzen. AMD a combinat aceasta tehnologie cu cele mai anticipate procesoare grafice ale lumii pentru a crea unitatea de procesare accelerata AMD Ryzen. Indiferent daca lucrati sau va jucati, veti experimenta puterea, performanta si viteza optimizate.





 

 







 

 




Incarcare rapida, in orice moment
Ati ramas fara timp si baterie? Modelul Ideapad 330 are o durata de viata de pana la 6 ore si sustine Rapid Charge - 15 minute de incarcare va va oferi pana la 2 ore de utilizare.

* Profitati la maximum de timpul acordat.

* In modul de oprire. Sursa de alimentare de 65 W necesara.


Spatiu de stocare amplu pentru fotografii, filme si multe altele
Particularizati spatiul de stocare Ideapad 330 astfel incat sa obtineti exact ceea ce doriti - fara a plati pentru functiile de care nu aveti nevoie. Selectati pana la un hard disk SATA de 2 TB pentru a stoca mii de videoclipuri, fotografii si fisiere. Un SSD* PCIe receptiv - pana la 256 GB - va ofera timpi de pornire mai scurti si viteze mai rapide de transfer de date. De asemenea, puteti combina un SSD SSD 256 GB PCIe cu un hard disk* SATA 1 TB pentru stocare hibrid care va ofera cele mai bune performante din ambele lumi.

*In functie de model si regiune.





 

 




Mai sigur
Ne-am angajat sa furnizam un spatiu de lucru fara probleme si o experienta PC mai sigura. Preload-ul nostru contine doar cinci aplicatii selectate manual, menite sa va sporeasca productivitatea.






 

 




Sunet clar ca in viata reala
Dispunand de rezolutia FHD cu un ecran de 15,6", Ideapad 330 ofera imagini vizuale puternice in miscare. Impreuna cu Dolby Audio, 330 ofera o experienta de divertisment dramatic imbunatatita. Ridicati volumul fara distorsiuni - veti auzi fiecare detaliu.






 

 







PERFORMANTE DE PC, ORIUNDE AI FI



 

 



Procesor AMD Ryzen™ 5 Mobile cu Radeon™ Vega Graphics
Bucura-te de performanta unui PC desktop pe un laptop.  Rezolva cu usurinta cele mai intensive sarcini, editeaza poze cat ai clipi si urmareste emisiunile favorite in format HD pe un laptop cu procesor AMD Ryzen™ 5 Mobile.





 



PERFORMANTE GROZAVE PENTRU:
- Editare Foto;
- Multitasking;
- Gaming Esports;
- Filme HD;
- Surfing pe Web;
- Editare Video Simpla;



 



PERFORMANTA SPORITA
Elimina lagul dintre comanda si executie cu o viteza uimitoare de raspuns.

- Cu pana la 28% mai rapid cand deschizi browserul web;
- Cu pana la 19% mai rapid la deschiderea documentelor;
- Cu pana la 40% mai rapid la deschiderea editorului foto;

*Comparativ cu generatiile anterioare de procesoare AMD.





 



IMAGINI ULUITOARE
Experimenteaza claritatea si performanta accelerata a placii video Radeon™ Vega Graphics.





 



GAMING IN MISCARE
Obtine frame rate-uri foarte bune in titluri esports la rezolutie 1080p.*

~50 FPS in CS:GO™;
~79 FPS in Rocket League™;

*Alte configuratii si drivere pot produce rezultate diferite.
 





 



DURATA DE VIATA A BATERIEI EXCEPTIONALA
Tehnica de calcul inteligenta optimizeaza performanta si energia, oferindu-ti o durata de viata a bateriei sporita.





 



ALIMENTAM LUMEA. TU AI PUTEREA.
Ce are in comun urmatorul tau laptop cu cel mai mare display HD din Times Square, cele mai populare console de jocuri ale momentului si ecrane de avioane de cea mai noua generatie? Puterea incredibila oferita de tehnologia AMD.



 








 
;