Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Masina de rindeluit Einhell TC-SP 204, 1500 W, 3 mm max indepartare material, latime max rindeluire 204 mm, deschiere max. grosime 120 mm

3 Rating(s)
1.39999 Lei





Masina de rindeluit Einhell TC-SP 204, 1500 W, 3 mm max indepartare material, latime max rindeluire 204 mm, deschiere max. grosime 120 mm



 

 







 

 



Masina de rindeluit TC-SP 204 este o masina de inalta calitate pentru sarcini precise, de prelucrare rapida a grosimii si de rindeluire a suprafetelor. Planul de grosime cu suporturi de preluare a pieselor de prelucrat este usor de manevrat. Extractorul practic de rumegus asigura o munca curata si un loc de munca curat.



 

 



Masina de rindelui: unul dintre cele mai importante instrumente pentru mestesugari si entuziasti de bricolaj care realizeaza proiecte de prelucrare a lemnului. Cu 1500 W face usoara munca de indreptare a suprafetelor inegale de lemn la dimensiunea necesara.

Rindeaua stationara TC-SP 204 este o masina de inalta calitate cu o putere de 1500 W pentru sarcini precise, de rindeluire rapida si de prelucrare la grosime. Masina de rindeluit este una dintre cele mai importante instrumente pentru lucrarile de tamplarie si in atelierul de hobby unde se pune accentul pe lucrul cu lemn. Cine nu este familiarizat cu problema de a fi nevoit sa prelucreze o traversa din lemn pentru a se potrivi exact? Rindeaua stationara permite suprafetelor inegale de lemn sa fie indreptate fara eforturi considerabile. Masina este echipata cu un cap de prelucrare lat, prevazut cu cutite taietoare, care sunt actionate la viteza mare de rotatie. Aceasta viteza mare asigura rezultate deosebit de impresionante la efectuarea rindeluirii planului de suprafata si prelucrarea grosimii. Cantitatea maxima de material care poate fi indepartata atunci cand se prelucreaza suprafata este de trei milimetri si cand este prelucrata grosimea piesei de lucru este de doi milimetri. Latimea maxima de lucru este de 204 milimetri, iar cea mai mare deschidere posibila a grosimii este de 120 milimetri.





 

 



Un design robust cu suporti de preluare a pieselor de prelucrat, o masa de sprijin robusta si o masa plana de suprafata din aluminiu cu opritor inclinabil.

Planul de grosime cu suporturile de preluare a pieselor de prelucrat contribuie la manipularea usoara. Grinzile din lemn si piesele mari sunt mai usor de lucrat cu suprafata de suport mai mare. Masa de alimentare si masa de rindeluire masoara ambele 370 x 210 milimetri, iar masa de grosime 270 x 210 milimetri. Baza pentru o constructie robusta si solida este asigurata de o masa de sprijin robusta, in mijlocul careia se afla si blocul de taiere. Masa plana de rindeluire este realizata din aluminiu robust si are un oprirtor inclinabil pentru rutare.





 

 



Picioarele cu absorbtie a vibratiilor pentru stabilitate.

In combinatie cu designul robust, picioarele cu absorbtie a vibratiilor ofera stabilitate, care permite efectuarea lucrarilor cu concentrare si fara intrerupere.





 

 



Racord practic integrat pentru un aspirator de 100 mm.

Extractorul practic de rumegus cu o conexiune de 100 de milimetri asigura o munca curata si un loc de munca curat. Praful de rumegus si aschii de rindeluire pot fi indepartate din zona de lucru folosind un extractor adecvat.





 

 



CARACTERISTICI:

- Constructie solida si robusta;
- Masa plana din aluminiu cu opritor inclinabil pentru rutare;
- Plan de prelucrare al grosimii cu suporturi de preluare a pieselor de prelucrat;
- Extractor de praf pentru un loc de munca curat;
- Picioare cu absorbtie a vibratiilor pentru stabilitate;
- Comutator de supratensiune si comutator de tensiune zero pentru o functionare sigura.




 
;