Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Masina de spalat rufe 6th Sense Supreme Care Whirlpool FSCR 12440, 12 kg , 1400 rpm, Display Smart, Clasa A+++

3 Rating(s)
2.06999 Lei



Prea multe detalii?
Gaseste usor masina de spalat potrivita






Masina de spalat rufe 6th Sense Supreme Care Whirlpool FSCR 12440, 1400 rpm, 12 kg, Display Smart, Clasa A+++
 



 

 







 

 



TEHNOLOGIA AL 6-LEA SIMT

Senzorii speciali monitorizeaza in permanenta procesul spalarii hainelor, regland presiunea, consumul de apa si timpul de spalare. Masina va spala atata timp cat hainele sunt murdare si se va opri atunci cand rezultatul spalarii este unul perfect.





 

 



SUPREME CARE

Descopera experienta de spalare Supreme Care.
De acum te bucuri de cele mai bune rezultate in spalare, design, functionalitate. Controale intuitive gata sa iti ofere cea mai buna experienta de spalare.





 

 



WAVE MOTION

Reprezinta un cumul de miscari specifice pe care tamburul le face in functie de fiecare program in parte. Miscarile sunt personalizate in functie de fiecare tip de tesatura si incarcatura pe care masina le detecteaza inca de la inceputul ciclului de spalare. Aceste miscari reprezinta o combinatie inteligenta intre urmatorii parametri: Acceleratii, Viteza, Pauza, Rotatii.





 

 



FRESH CARE

FreshCare este optiunea ce se poate activa de catre consumator, atunci cand nu suntem siguri la cat timp vom scoate rufele din masina de spalat la finele programului. Astfel indiferent ca intarziem sau nu cu extragerea rufelor din tambur, hainele isi vor pastra mirosul de “proaspat spalate'’.





 

 



N.1 BEST CARE

Ingrijire de top pentru rufele tale delicate din tesaturi fine astfel incat sa te bucuri de rufe mereu curate, gata spalate si uscate.





 

 



ZEN TECHNOLOGY

Inovativa Tehnologie ZEN inlocuieste clasica curea cu un motor performant legat direct de tambut (Direct Drive) avand ca principale beneficii mai putine vibratii si implicit mai putin zgomot, cat si o economie de resurse (apa, energie, timp) sustinuta de o rezistenta sporita in timp.





 

 



1400 RPM

Viteza impresionanta.
De acum ai performanta de centrifugare de pana la 1400 rpm.






 
;