Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Masina de spalat rufe Bosch WAW28560EU, 9 Kg, 1400 RPM, Clasa A+++

4 Rating(s)
3.89999 Lei






Masina de spalat rufe Bosch WAW28560EU
 



 




Spalatul rufelor mai simplu ca niciodata.
Cu rezultate perfecte.

Noile masini de spalat rufe din Serie 8 asigura un efort minim din partea ta, rezultatele obtinute fiind intotdeauna fara egal. Datorita tehnologiilor noastre inovatoare, poti sta relaxat. Acum, spalatul rufelor nu mai reprezinta o corvoada.






 




Dozarea detergentului nu trebuie estimata.

Daca te-ai intrebat vreodata de cat detergent este nevoie pentru o spalare, i-DOS iti poate raspunde. Acest sistem inteligent de dozare automata distribuie detergentul lichid cu precizie de mililitru, in functie de tipul de tesatura, cantitatea de rufe, gradul de murdarie si nivelul de duritate a apei. Supradozarea si subdozarea sunt, in sfarsit, de domeniul trecutului, asemenea iritarii pielii si decolorarii determinate de reziduurile de detergent din rufe, precum si consumului inutil de apa datorita clatirii suplimentare. Pe langa faptul ca vei beneficia de rezultate perfecte la fiecare spalare, vei economisi pana la 7.062 de litri de apa pe an. De ce sa estimezi cantitatea de detergent cand i-DOS poate administra doza perfecta printr-o simpla atingere de buton?






 




Accidente se pot produce foarte usor, insa acum poti scapa fara probleme de pete.

Poti utiliza optiunea AntiStain cu majoritatea programelor de spalare, aceasta fiind conceputa pentru a indeparta patru dintre cele mai frecvente tipuri de pete: grasime/ulei de gatit, sange, vin rosu si iarba. Temperatura de spalare, viteza de rotatie a tamburului si timpul de inmuiere sunt toate reglate automat, oferindu-ti rufe imaculate printr-o simpla apasare de buton. Prin urmare, nu mai trebuie sa iti faci niciodata griji daca versi vin rosu pe o bluza sau camasa alba.






 




Simplitatea este preprogramata.
Restul depinde de tine.

Uita de meniurile pe mai multe niveluri si de setarile complicate. Selectorul JogDial al masinilor de spalat rufe din Serie 8 este usor de utilizat si iti permite sa accesezi in mod direct programul dorit. Programul selectat este indicat clar de luminile cu LED rosu, pozitionate in jurul selectorului JogDial, toate informatiile necesare fiind afisate in mod convenabil pe un ecran mare, usor lizibil. Puteti vizualiza chiar si consumul curent de apa si energie. O idee simpla pentru o solutie minunata.






 




Grija fata de de hainele tale la fiecare spalare.

Cu fiecare rotatie, sistemul VarioDrum asigura distributia perfecta a apei pentru a iti mentine rufele umede in timpul ciclului de spalare, astfel incat sa obtii intotdeauna rezultate de spalare perfecte. Designul unic al tamburului asigura spalarea eficienta si protectia chiar si a celor mai delicate tesaturi in timpul fiecarui ciclu de centrifugare. Spalare perfecta si centrifugare delicata.







 
;