Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Masina de spalat rufe Candy GVF 1510LWHC3-S, 10kg, 1500 RPM, LCD display, INVERTER, Functie aburi, NFC+Wifi, Clasa A+++, Alb/Chrome

5 Rating(s)
1.61999 Lei





Masina de spalat rufe Candy GVF 1510LWHC3-S, 10kg, 1500 RPM, LCD display, INVERTER, Functie aburi, NFC+Wifi, Clasa A+++, Alb/Chrome



 

 







 

 



Cuva mare de incarcare
Dimensiunile cuvei sunt foarte importante pentru o spalare optima, insa a avea cel mai bun sistem de incarcare creat vreodata este la fel de important. Suprafata de incarcare oferita de Candy este una din cele mai mari de pe piata. Incarcare usoara, spalare usoara, viata usoara!



 

 



MIX POWER SYSTEM+
Un ciclu de spalare rapid, eficient, economic, oferind rezultate imbunatatite si asigurand ingrijire de cea mai buna calitate pentru hainele dvs.  Cu Mix Power System +, patentat de Candy, nu mai trebuie sa aplicati detergentul direct pe imbracaminte. Acest program pulverizeaza un amestec concentrat de apa curata si detergent direct pe fibre pentru a oferi rezultate uimitoare in timp record. Mix Power System + ofera programul Perfect Rapid 59 ': eficienta spalarii la 20°C este similara cu o spalare a rufelor la 40°C , cu o energie salvata de pana la 60%.





 

 



EFICIENTA ENERGETICA
GrandÓ Vita ofera cea mai buna eficienta energetica, deoarece intreaga gama este disponibila in A +++.





 

 



HUBLOU CU DESCHIDERE FOARTE MARE
Masinile de spalat GrandÓ Vita sunt proiectate pentru a facilita etapele de incarcare si descarcare, cu o deschiderea foarte mare a hubloului. O usa mai mare va permite sa spalati cu usurinta chiar si incarcaturi mari.



 

 



IMPROSPATARE RUFE
Nu va faceti griji cu privire la indepartarea rapida a rufelor din masina de spalat. Datorita aplicatiei Refresh Touch, la sfarsitul ciclului de spalare, aplicatia va sugereaza sa activati ciclul scurt de centrifugare, pentru a mentine rufele proaspete si parfumate, in cazul in care nu le puteti intinde imediat.





 

 



SILENT INVERTER +
Sistemul Silent Inverter a transformat masinile Candy in electroccasnice durabile si eficiente. Acestea sunt echipate cu motoare de inalta eficienta, de lunga durata, care functioneaza in liniste, la doar 51dBA.





 

 



EFICIENTA ENERGETICA A+++ (-40%)
Stim cu totii cat de important este sa reducem consumul de energie. Masinile de spalat rufe Candy, cu motoare de tip invertor Silent, sunt clasificate A +++ (- 40%) pentru eficienta energetica.





 

 



ABURI
Stiati ca, cu ajutorul functiei Aburi puteti reduce timpul petrecut cu calcatul rufelor? Activand aceasta functie speciala, tesaturile rufelor dvs. vor fi mai "relaxate". La fel ca si dvs.






 
;