Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Masina de spalat rufe cu uscator Beko HTV8733XS0, 1400 RPM, Spalare 8 kg, Uscare 5 kg, 16 programe, Motor ProSmart Inverter, Wash & Wear, BabyProtect, Clasa A, Alb

4 Rating(s)
1.69999 Lei





Masina de spalat rufe cu uscator Beko HTV8733XS0, 1400 RPM, Spalare 8 kg, Uscare 5 kg, 16 programe, Motor ProSmart Inverter, Wash & Wear, BabyProtect, Clasa A, Alb



 

 







 

 



Wash & Wear
Rapid si eficient poti spala si usca 1 KG de haine doar in 60 de minute. Programul este special realizat pentru spalarea si uscare rapida a hainelor dintr-o textura subtire, care pot fi purtate pentru o perioada scurta de timp si nu prezinta grad de murdarire.





 

 



Baby Protect+
Ideal pentru hainutele de bebelusi si cu un plus de grija pentru persoanele cu pielea sensibila sau alergica, programul Baby Protect+ asigura performante superioare la spalare si limpezire. Senzorii de temperatura si umiditate permit un control atent al climatului din interiorul cuvei.





 

 



Silent Tech
Tehnologia Silent-Tech asigura o spalare mult mai silentioasa decat masinile de spalat rufe standard cu ajutorul motorului ProSmart Inverter si a peretilor laterali in forma de S, astfel zgomotul este redus sub media unei conversatii. Functionare ultra-silentioasa, pentru confort deplin!





 

 



Motor ProSmart ™ Inverter
Motorul ProSmartInverter este partenerul tau de nadejde atunci cand ai nevoie de liniste. Acesta este echipat cu un set de avantaje sesizabile chiar de la prima utilizare: 10 ani garantie, eficienta energetica pe care o poti observa pe factura ta de energie electrica, nivelul de zgomot este redus prin controlul imbunatatit al turatiei, absenta vibratiilor si eliminarea emisiilor electromagnetice, astfel te poti bucura de liniste impreuna cu familia ta. Toate aceste avantaje sunt dublate de durabilitatea si robustetea acestuia din care au fost eliminate elementele supuse uzurii cum ar fi periile de carbon.





 

 



Aquawave ®
Prin designul special al cuvei, tehnologia Aquawave creeaza conditii optime si eficiente de uscare, fara miscari ce ar putea afecta tesatura. Conturul unic al cuvei si forma paletelor permit o miscare fluida a rufelor in timpul uscarii, imitand ritmul natural al valurilor. Astfel, camasa ta preferata va arata ca noua la fiecare uscare.





 

 



Aquafusion
Tehnologia Aquafusion special dezvoltata pentru reducerea cantitatii de detergent pierdute la fiecare spalare, va va ajuta sa economisiti bani si detergent, imbunatatind in acelasi timp performanta spalarii.





 

 



Xpress Super Short
Esti pasionata de shopping, dar nu porti tinutele noi fara sa le speli mai intai? Beko are solutia pentru tine, acum poti spala in 14 minute cateva dintre hainele pe care vrei sa le porti imediat. Programul este destinat hainelor usor murdare si nepatate.





 

 



Daily Xpress
Stim cat de important este timpul pentru tine. De aceea, Beko a dezvoltat un program rapid destinat articolelor din bumbac usor murdare, nepatate sau purtate o singura data. Astfel in doar 28 minute, la o temperatura de 30°C vei avea haine imaculate.





 

 



Shirts
Program de uscare dedicat pentru a preveni deteriorarea camasilor si a prelungi durata lor de utilizare. Acest program special utilizeaza mai putine miscari si mai delicate, astfel camasile sunt uscate cu un numar redus de cute pentru o calcare usoara.





 

 



Woollens
Programul asigura o spalare delicata a hainelor din lana, fara a le deteriora. Printr-un control inteligent al cuvei masinii de spalat si al aportului de apa, hainele din lana nu se vor deforma si te vei putea bucura din nou de puloverul preferat.





 

 



Delicates
Flexibilitate garantata. Poti selecta timpul optim de uscare intre 10 si 160 de minute pentru a obtine o uscare perfecta la temperaturi scazute.





 

 



Spalare manuala
Acest program permite spalarea delicata a unor tesaturi precum matasea sau casmirul, chiar si la o temperatura de 20C, utilizand o cantitate mult mai mica de apa. Astfel, se evita absorbtia in exces a apei, ceea ce poate duce la deteriorarea hainelor.





 

 



Bumbac
Program de spalare intensiva a rufelor, conceput pentru a evita deteriorarea articolele din bumbac.





 

 



Bumbac Eco
Program de spalare economica a rufelor rezistente din bumbac, cu consum redus de energie si apa.





 

 



Sintetice
Program conceput pentru hainele mai putin rezistente, precum cele din material sintetic, care nu necesita o spalare intensiva.





 

 



Clatire
Program conceput pentru clatirea hainelor: limpezit perfect, fara efort suplimentar, intr-un timp foarte scurt.





 

 



Stoarcere si evacuare
Adauga un ciclu suplimentar de stoarcere si asigura evacuarea completa a apei din masina de spalat. Programul iti vine in ajutor atunci cand doresti ca rufele tale sa se usuce rapid.





 

 



Wash & Dry™ 5 kg
Programul permite o incarcare de pana la 5 Kg si garanteaza uscarea impecabila a hainelor.





 

 



Spalare rapida
Durata de spalare poate fi redusa cu 30% si pana la 50% in functie de program si de tipul tesaturii. Optiunea poate fi folosita pentru toate programele dedicate articolelor sintetice sau din bumbac.





 

 



Clatire suplimentara
Unele articole necesita mai multa atentie: hainele bebelusilor sau cele ale persoanelor cu piele sensibila, astfel este recomandata o clatire suplimentara pentru protectia articolelor delicate si indeparatrea urmelor de detergent.





 

 



Prespalare
Program recomandat pentru utilizarea in cazul articolelor cu un grad ridicat de murdarire.






 
;