Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Masina de spalat rufe SLIM Hotpoint-Ariston AQS73D29, 7 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Alb

5 Rating(s)
1.89999 Lei





Masina de spalat rufe SLIM Hotpoint-Ariston AQS73D29, 7 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Alb



 



Aqualtis
Masinile de spalat Aqualtis sunt perfecte din toate punctele de vedere: concepute pentru a oferi ceva special, acestea au grija de articolele de imbracaminte, le protejeaza si le trateaza cu blandete, garantand in acelasi timp o eficienta energetica maxima si impact minim asupra mediului. Aqualtis dispune de o gama larga de masini de spalat cu solutii pentru a satisface fiecare cerinta de incarcare sau spatiu. Disponibile si ca model Slim, cu o adancime de 47 cm, acestea se potrivesc perfect si in incaperi mici.



 



High Definition
Spalarea la inalta definitie permite pastrarea frumusetii initiale a articolelor dumneavoastra de imbracaminte si garanteaza rezultate remarcabile: tratamentul special anti pete al Hotpoint, ce inlatura foarte bine 20 dintre cele mai dificile pete, si tehnologia Hydro Thermal, ce nu numai ca garanteaza cea mai buna performanta de spalare, dar si pastreaza si prelungesc intensitatea si luminozitatea articolelor de imbracaminte colorate.



 



Ecotech
Simbolul Ecotech identifica aparatele care indeplinesc cele mai inalte standarde de eficienta energetica. Masinile de spalat Ecotech sunt o garantie a standardelor ridicate de eficienta, niveluri mai scazute de consum si performanta excelenta.



 



Woolmark Platinum Care
Woolmark Platinum Care este certificarea maxima emisa de 'The Woolmark Company' pentru marcile care ating standarde atat de ridicate de calitate incat masinile lor de spalat pot spala si hainele care au eticheta 'numai spalare manuala'. Un rezultat obtinut datorita unui sistem de spalare unic si brevetat care nu freaca fibrele si mentine astfel moliciunea lor, chiar si dupa mai mult de 20 de cicluri de spalare.



 



Super Silentios
Masinile de spalat Super Silent au un motor trifazat conceput cu un sistem de suspensie care absoarbe chiar si cele mai puternice vibratii pentru a asigura o silentiozitate desavarsita, chiar si in timpul centrifugarii.



 



Antialergic
Ciclul antialergic spala in profunzime fara a afecta tesaturile si inlatura cei mai multi dintre alergenii care irita pielea. Murdaria si alergeni sunt indepartate in doua etape separate: incalzirea apei la inceputul ciclului urmata de mentinerea temperaturii la 60° C. Produsele Hotpoint au obtinut aprobarea fundatiei de alergologie Allergy UK, garantand eficienta lor in reducerea polenului si a prafului produs de acarieni, pe baza masuratorilor comparate cu rezultatele testelor stiintifice.




 
;