Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Masina de spalat rufe Slim Hotpoint RSPD 824 JX EU, 8 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, 45 cm, Alb

5 Rating(s)
2.599 Lei





Masina de spalat rufe Slim Hotpoint RSPD 824 JX EU, 8 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, 45 cm, Alb



 

 



TEHNOLOGIA DE INJECTARE DIRECTA
Detergentul este dizolvat in apo in circuitul de pre-spalare si apoi transforrnat. chiar de la inceputul ciclului intr-o spurna capabila sa penetreze mai repede in interiorul fibrelor. Acest lucru ofera 60% mai multa putere de curatare pentru petelor la doarr 20 grade. Nu numai ca permite sa evitati pretratarea dor si spala imbracamintea alba si colorata impreuna. obtinand aceleasi rezultateca in cazul spalarii la 40 grade si protejand tesaturile si culorile.



 

 



TEHNOLOGIA DIGITAL MOTION
Tehnologia Inverter asigura controlul perfect al motorului fara perii oferind pana la 10 rotatii diferite ale tarnburului, studiate pentru o trata si elimima petele de orice fel fara a deteriora hainele.
 

 



 

 



WOOLMARK
Actiune extrem de delicata pentru spalarea articolelor de imbracaminte din lana. osigurand o curatore perfecta fara a va face hainele sa isi piorda rnoliciunea originala. Acest ciclu a fost aprobat de componia Woolmark ca o spalare valida pentru o fi utilizatö articole de imbracaminte din lana purtand eticheta "spalare manuala".
 

 



 

 



TEHNOLOGIA DE INJECTARE DIRECTA
Acest motor invertor al masinii de spalat Hotpoint este proiectat pentru a asigura o performontö de durata si pentru a irnbunatati rezultatele finale.
 

 



 

 



CICLU ANTI-PATA
Anti-Stain este un ciclu specific studiat pentru a chiar si cele mai dificile pete fara pre-tratare. Acest lucru este realizat datorita controlului electronic crescut si a sinergiei optirnizate intre miscarile speciale ale tamburului si diferitele faze de spalare.
 

 




 
;