Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Masina de tuns gazonul pe benzina Ruris RX441, 5.5 CP, 196 CC, 4 timpi, 50 cm latime lucru, 0.8 l

3 Rating(s)
1.9635 Lei





Masina de tuns gazonul pe benzina Ruris RX441, 5.5 CP, 196 CC, 4 timpi, 50 cm latime lucru, 0.8 l



 

 







 

 



Masina de tuns gazon RURIS RX441 este dotata cu un motor in 4 timpi de 5.5 CP, avand o latime de lucru de 50 centimetri. Acest model beneficiaza de tehnologia Electric Start. Asta inseamna ca pornirea motorului se face prin simpla actionare a butonului Start, utilizatorul ne mai depunand efort pentru a porni motorul manual. Un alt avantaj este faptul ca modelul RURIS RX441 are un variator de turatie cu ajutorul caruia se regleaza viteza de deplasare. Acest model intra in categoria produselor profesionale, destinate nu numai gradinilor, dar si a spatiilor verzi din zone industriale sau parcuri. Un aspect important pentru obtinerea unei peluze perfecte este inaltimea de taiere a ierbii.





 

 



La acest model, inaltimea de taiere este cuprinsa intre 25-75 mm, putand fi reglata in 7 trepte, prin actionarea dispozitivului lateral situat la baza sasiului. Cu RURIS RX441 beneficiati de 5 functii intr-o singura masina de tuns gazon: colectare, aruncare in spate, aruncare in lateral, mulching si autocuratare. Diametrul mare al rotilor face posibil taiatul gazonului si in zonele inclinate ale solului. Cu acest model puteti lucra o suprafata de pana la 2000mp.





 

 



Totodata sistemul de autopropulsie ofera confort, eficienta si un timp redus de lucru. Masinile de tuns gazon RURIS sunt robuste si fiabile. Cuva sasiului este din otel ambutisat ceea ce ii confera o rezistenta mai mare. Sistemul ergonomic de pliere al manerului si al sacului colector face ca masina de tuns gazonul sa fie simplu de depozitat sau de transportat. Cu masinile de tuns gazon de la RURIS, gradinaritul devine mult mai simplu. Acestea sunt usor de utilizat si intretinut, fiind solutia perfecta pentru ingrijirea gazonului.






 
;