Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Mixer cu bol Star-Light SMM-1000W, 1000 W, Bol 4 l inox, 6 Viteze, Functie Pulse, Crem

3 Rating(s)
35999 Lei






Mixer cu bol Star-Light SMM-1000W, 1000 W, Bol 4 l inox, 6 Viteze, Functie Pulse, Crem





 











 









Putere 1000W

Puterea mare de 1000W reprezinta un alt argument care ne confirma faptul ca avem de-a face cu un dispozitiv premium, puternic care va garanta obtinerea unui amestec omogen intr-un timp foarte scurt.





 



 









6 viteze

Poti seta una din cele 6 viteze disponibile in functie de omogenitatea aluatului. Motorul inteligent detecteaza incredientele dure si creste puterea atunci cand este necesar. Pornirea este una lenta in cea mai mica treapta de viteza dupa care aceasta creste pentru a evita astfel orice risc de stropire. Butonul Turbo accelereaza gradul de framantare la maxim, recomandat in cazul aluatului omogen.





 



 









Bol din otel inoxidabil

Bolul din otel inoxidabil are o capacitate de 4 litri si faptul ca e destul de mare va permite prepararea unei cantitati destul de semnificative fara a mai trebui sa il utilizezi in doua transe.
In cutie primesti si alte accesorii printre care: accesorii de framantare, tel pentru frisca si paleta pentru diverse creme.
Dupa fiecare utilizare este recomandat ca bolul si aparatul sa fie sterse cu o laveta umeda pentru o pastrare optima in timp.




 

 





Accesorii:

1 x Tel din inox;
1 x Carlig framantare din aluminiu;
1 x Palete amestecare din aluminiu.




 
;