Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Monitor gaming Curbat LED VA Samsung 23.5", Full HD, 144Hz, 1ms, FreeSync, Display Port, Negru, LC24FG73FQUXEN

4 Rating(s)
1.14999 Lei


Monitor gaming LED VA Samsung 23.5", Curbat, Full HD, 144Hz, 1ms, FreeSync, Display Port, Negru, LC24FG73FQUXEN

Curbat si super-rapid
Timp de raspuns: 1 ms (MPRT)

Combinand tehnologia avansata de reducere a efectului de neclaritate in miscare cu un panou VA de calitate, Samsung a creat acest monitor curbat cu un timp de raspuns extrem de scurt, de 1 ms MPRT (motion picture response time - MPRT), care va permite sa va bucurati de performante de joc fara precedent, fara efectul de neclaritate in miscare pe intreg ecranul.




Pentru o experienta de joc neintrerupta, fara defectiuni
Rata de refresh: 144 Hz

Rata de reimprospatare de 144 Hz minimizeaza efectul de intarziere a imaginii si efectul de neclaritate in miscare pentru o experienta de joc fluida, in timp ce setarile de 60Hz/120Hz, usor de utilizat, va permit optimizarea performantei monitorului si afisarea pe ecran fara a fi nevoie sa intrati de fiecare data in meniul de setari.



Redefiniti-va experienta de joc
Culori vibrante, cu tehnologia Quantum Dot

Folosind tehnologia Quantum Dot, monitorul curbat pentru jocuri de la Samsung asigura o acoperire de aproximativ 125% din spectrul sRGB. Acum culorile sunt mai variate, mai bogate si mai clare, aducand experienta dvs. de joc mai aproape ca niciodata de viata reala.



Optimizat pentru orice gen de joc
Moduri de joc multiple

Dezvoltate cu ajutorul echipei Samsung Galaxy, finalista la LOL World Championship 2016, modurile de afisare presetate ale monitorului CFG73 optimizeaza instantaneu nivelul black gamma, rapoartele de contrast, claritatea si saturatia culorilor pentru orice gen de joc, fie el FPS, RTS, RPG sau AOS.



Obtineti sentimentul pur al jocului
Meniul OSD

Cu meniul OSD de la Samsung, optimizat pentru gameri, aveti posibilitatea sa vedeti dintr-o privire toate setarile cheile ale jocului si sa folositi comenzi rapide pentru a schimba setarile asa cum doriti. Alegeti acest monitor castigator al premiului Good Design Award si intrati rapid in atmosfera jocului.



Pozitionare ferma si precisa
Reglaj pe inaltime

Suportul vertical solid al monitorului CFG73, conceput pentru jocurile cele mai exigente, se poate inclina, roti, pivota si ajusta pe inaltime, oferindu-va un control precis asupra pozitiei monitorului, fara restrictii de spatiu. Astfel, veti obtine acel avantaj greu de definit, dar care poate face diferenta intr-un concurs.



Ecran curbat, pentru o senzatie de imersiune totala
Ecran curbat 1800R

Ecranul curbat 1800R, lider in industrie, va va oferi o experienta de joc mai captivanta ca orice alt monitor. Modul Eye Saver si tehnologia Flicker Free reduc oboseala ochilor, asa ca acum puteti juca mai intens, pentru o perioada mai lunga, cu un confort crescut.



Albul si negrul, acum si mai contrastante
Raport de contrast: 3000:1

Tehnologia panoului VA de la Samsung minimizeaza scurgerile de lumina pe toata suprafata ecranului (inclusiv in colturi) si ofera cel mai bun raport de contrast de 3000:1 intre negru si alb din aceasta clasa, pentru un negru profund si un alb stralucitor, chiar si in cele mai intunecate si luminoase scene.



O experienta de joc mai fluida
AMD Freesync

Cu tehnologia AMD FreeSync, va veti bucura de o experienta de joc perfect fluida, indiferent de tipul actiunii. Modurile de joc dedicate va ofera setari optimizate pentru diferite genuri de jocuri, pentru a putea vedea zonele intunecate cu maximum de detalii, indiferent de scena.
;