Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Monitor gaming QLED IPS Acer Nitro 27", 4K UHD, Display Port, G-Sync, 144Hz, 1ms, Negru, UM.HX3EE.P09

3 Rating(s)
3.99999 Lei


Monitor gaming QLED IPS Acer Nitro 27", 4K UHD, Display Port, G-Sync, 144Hz, 1ms, Negru



 






Superb sincronizat
 

Elimina jocul instabil si suprapunerile vizuale care te distrag cu AMD® Radeon™ G-Sync. Bucura-te de imagini clare, receptive, intrucat rata de improspatare a monitorului este sincronizata cu rata de cadre a computerului tau.








 



Perfectiunea imaginii

Ramai uimit de modul in care arata jocurile tale favorite in rezolutia imbunatatita WQHD2. Experimenteaza claritatea, detaliile si culorile realiste ale acestui afisaj IPS de 27”2. Arata-ti ecranul unui public interesant, intrucat nuantele si contrastele sunt realiste, cu un unghi de vizualizare de pana la 178°.







 



Sigiliu de omologare

Nu orice monitor pentru gaming vine insotit de certificarea VESA DisplayHDRTM 400. Acest standard din industrie specifica calitatea HDR, inclusiv luminozitate, gama de culori, adancimea exprimata in biti si timpul de crestere. Du-ti jocul la urmatorul nivel cu precizia culorilor si contrastul imbunatatite.







 



Culori optimizate

Lasa-te capturat de culorile hiper-realiste din lumea jocului. Tranzitia usoara, nuantele mai fine si aspectul uniform sunt obtinute cu ajutorul DCI-P3 de 95% si o precizie a culorii Delta E<2.







 



Cadre cu ritm accelerat

Bucura-te de jocuri fara cusur si fara intreruperi, cu o rata de reimprospatare rapida de 144 Hz3. Chiar si atunci cand actiunea se incinge, 4 Visual Response Boost™ de 1 ms asigura imagini perfecte, fara neclaritati.







 



Reglari efectuate din mers

Nu este necesar sa te incurci in butoane. Modifica usor setarile monitorului cu ajutorul software-ului de utilitare Display Widget.







 



Siguranta ochilor pe primul loc

Protejeaza-ti ochii de solicitarea inutila utilizand tehnologiile BlueLightShield™ si Flickerless™ de la Acer. Fa-te comod pentru sesiuni lungi de joc, fiind reduse reflexiile neplacute ale ecranului si oboseala ochilor datorita tehnologiilor ComfyView™ si Low Dimming™ de la Acer.







 



O margine ergonomica

Monitoarele bune nu ar trebui sa cauzeze solicitari. Inclinarea de la -5° la 20° iti permite sa te relaxezi.







 



Moduri multiple de gaming

Alege dintr-o gama variata de moduri de gaming si non-gaming, fiecare avand propriul profil color unic. Alege intre actiune, curse, sport si multe altele! Personalizeaza-ti toate aplicatiile pentru a rula automat in modul pe care il preferi.








 

;