Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Monitor LED Philips 19'', DVI, VGA, 19S4QAB/00, Negru

3 Rating(s)
59627 Lei





Tehnologie extralata IPS ADS pentru acuratetea culorilor si a imaginii

Afisajele IPS-ADS utilizeaza o tehnologie avansata care va ofera unghiuri extralargi de vizionare de 178/178 de grade, facand posibila vizualizarea afisajului din aproape orice unghi. Spre deosebire de panourile TN standard, afisajele IPS-ADS va ofera imagini remarcabil de clare in culori vii, ceea ce le face ideale nu numai pentru vizualizarea de fotografii, filme si pentru navigarea pe Web, dar si pentru aplicatii profesionale care necesita un nivel inalt de acuratete a culorilor si luminozitate uniforma in orice moment.





 

 





Oboseala ochilor redusa cu tehnologia fara scintilatii

Datorita modului in care luminozitatea este controlata in ecranele cu LED-uri si iluminare de fundal, unii utilizatori experimenteaza scintilatii pe ecranele lor, ceea ce cauzeaza oboseala ochilor. Tehnologia fara scintilatii de la Philips aplica o noua solutie pentru a regla luminozitatea si a reduce si mai mult scintilatiile pentru o vizualizare mai confortabila.



 

 



Presetari SmartImage pentru setari de imagine usor de optimizat

SmartImage este o tehnologie exclusiva Philips de varf care analizeaza continutul afisat pe ecran si va ofera o performanta de afisare optimizata. Aceasta interfata accesibila va permite sa selectati diferite moduri, precum Birou, Fotografie, Film, Joc, Economie etc., pentru a se potrivi aplicatiei utilizate. Pe baza selectiei, SmartImage optimizeaza dinamic contrastul, saturatia culorilor, claritatea imaginilor si a clipurilor video, pentru performante de afisare de exceptie. Optiunea modului Economie va ofera economii importante de energie. Totul in timp real, prin apasarea unui singur buton!





 

 



 

 



Boxe stereo integrate pentru multimedia
O pereche de boxe stereo de calitate inalta integrate in monitor. Acestea pot fi vizibile frontal sau invizibile in partea inferioara, posterioara etc., in functie de model si design.

SmartControl pentru reglare de performanta simpla
Software PC pentru setari de afisare cu reglare fina performante. Philips ofera utilizatorilor doua optiuni pentru reglarea setarilor afisajului. Fie navigati prin meniul OSD cu mai multe niveluri cu ajutorul butoanelor de pe ecran, fie utilizati software-ul Philips SmartControl pentru a regla usor diferitele setari pentru afisaj intr-un mod familiar.
 
25% material reciclat cu EPEAT Gold
Monitoarele Philips certificate EPEAT GOLD asigura protectie pentru sanatatea oamenilor si mediu si sunt extrem de eficiente din punct de vedere energetic, asigurand emisii reduse de gaze cu efect de sera care modifica climatul. Programul EPEAT ajuta cumparatorii sa evalueze, compare si selecteze monitoarele pe baza a 51 de criterii ecologice, acceptate de EPA SUA. Certificarea GOLD asigura faptul ca cel putin 30% din plasticul utilizat este rasina din produse reciclate, care asigura minimizarea utilizarii materialelor toxice si periculoase. EPEAT Gold este valabil numai in regiunile in care Philips isi inregistreaza produsul.
 
SmartPower: Economisire a energiei cu pana la 50%
SmartPower este o tehnologie inteligenta artificiala care analizeaza dinamic continutul imaginii de pe ecran pentru a obtine economii de energie. Intensitatea luminii de fundal poate fi controlata automat si presetata de sistem, pentru a reduce consumul de energie cu pana la 50% si, implicit, a costurilor.
 
Carcasa fara PVC-BFR
Aceasta carcasa de monitor Philips nu are agenti ignifugi cu bromura si clorura de polivinil (fara PVC-BFR)
 
Ambalaj 100% reciclabil
„Philips se angajeaza sa utilizeze materiale durabile, ecologice in gama sa de monitoare. Toate partile din plastic ale carcasei, partile metalice ale cadrului si ambalajul sunt materiale 100% reciclabile. Pentru anumite modele utilizam pana la 65% componente din plastic reciclat. Respectarea cu strictete a standardelor RoHS asigura reducerea substantiala sau eliminarea substantelor toxice precum plumbul, de exemplu. Continutul de mercur a fost redus semnificativ in monitoarele cu iluminare de fundal CCFL si eliminat complet din monitoarele cu iluminare de fundal cu LED-uri.
 
Continut zero de mercur
Monitoarele Philips cu iluminare de fundal cu LED-uri nu contin mercur, una dintre cele mai toxice substante naturale, care afecteaza oamenii si animalele. Acest lucru reduce impactul afisajului asupra mediului pe intregul ciclu de viata, de la fabricare pana la scoaterea din uz.




 
;