Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Monitor LED Samsung 32",WQHD, DVI, HDMI, Display Port, Negru, LS32D85KTSR

3 Rating(s)
1.780 Lei






Bucurati-va de o calitate de neegalat a imaginii, cu o rezolutie extrem de clara si miliarde de culori


Monitorul  are tot ce este necesar pentru a oferi o calitate superlativa a imaginii pentru nevoile dvs. de lucru profesionale. WQHD: Rezolutie avansata a monitorului LED care va ofera o densitate a pixelilor dubla fata de Full HD, oferind o experienta vizuala fara egal care va permite sa vedeti mai multe detalii dintr-o privire, sRGB 100%: Redarea incredibil de precisa a culorilor se potriveste perfect cu designul grafic sofisticat.1,07 miliarde de culori: Avand de 64 de ori mai multe culori decat monitoarele obisnuite, imaginea este fluida si naturala.








 




Un monitor ergonomic profesional pentru nevoi cu adevarat profesionale


Ergonomia avansata a monitorului SD850 va permite sa va maximizati productivitatea la locul de munca specializat, intr-un mod convenabil si confortabil. Designul unic al suportului HAS Samsung va ofera posibilitatea sa reglati inaltimea monitorului cu pana la 130 mm pentru a se potrivi perfect la nivelul ochilor. De asemenea, il puteti pivota, roti si inclina cu usurinta pentru reglare rapida si reajustare atunci cand se lucreaza in grupuri si pot sa schimbe perspectiva de la orizontala la verticala. Acesta accepta si rotirea automata OSD, deci nu va trebui sa modificati vreodata raportul de aspect atunci cand doriti sa pivotati monitorul.








 




Design al spatelui fara egal pentru o impresie de durata


SD850 nu va ofera doar o experienta de vizionare profesionista, ci ofera si un aer distins biroului dvs. si va reflecta in cel mai elegant mod posibil statutul de profesionist. Cu un spate sofisticat si un aspect profesionist incomparabil, este perfect pentru birourile deschise, unde monitoarele tuturor sunt la vedere. Are, de asemenea, un cadru avansat care aduce un plus aspectului premium si ofera o experienta de vizionare captivanta care va permite sa va concentrati asupra sarcinilor importante.








 




Cresteti functionalitatea si confortul prin conectivitate avansata


SD850 ofera o gama larga de conexiuni utile si avansate care va cresc productivitatea. • Interfata tripla: Asigura conectivitatea optima cu PC-ul si echipamentul AV prin intermediul DisplayPort 1.2, HDMI 1.4 si al suportului pentru DVI-D Dual Link. • Hub USB 3.0: 4 conexiuni USB rapide fac inutile statiile de andocare. • USB Super Charging: Incarcati dispozitivele mobile de 3 ori mai rapid cu USB 3.0








 




Divertisment din orice unghi cu panoul PLS


Obtineti o vizualizare optima din orice unghi cu SD850. Spre deosebire de monitoarele conventionale, monitorul LED Samsung are un unghi de vizionare foarte larg de 178 de grade, pe verticala si pe orizontala. Aceasta inseamna o calitate excelenta a imaginii din mai multe perspective, fie ca jucati jocuri stand tolanit sau strangeti mai multe persoane in jurul monitorului pentru a urmari un videoclip. Indiferent de situatie, va puteti bucura de o experienta de vizionare grozava.






 




Un singur monitor WQHD pentru a vedea 2 continuturi diferite


Aceasta tehnologie de multitasking avansata va permite sa faceti lucruri pe care nu le puteati face inainte. Cu Picture-by-Picture, puteti sa conectati doua PC-uri la acelasi monitor si sa vedeti simultan ambele desktopuri pe un ecran impartit in doua. Datorita PBP si rezolutiei WQHD, nu trebuie sa va faceti griji ca pierdeti din calitatea imaginii si din rezolutie. Conectati-va laptopul si desktopul si utilizati-le pe ambele cu usurinta, fara a fi necesar sa va uitati pe doua monitoare - vedeti totul dintr-o singura privire.






 




Faceti multitasking si bucurati-va de o experienta vizuala completa


Cea mai noua tehnologie Picture-in-Picture 2.0 va permite sa faceti multitasking si sa urmariti videoclipuri cu 100% din rezolutia sursei. Fie ca este vorba despre 720p sau 480p, PIP 2.0 nu micsoreaza continutul si pastreaza rezolutia la fel de clara. Aceasta accepta rezolutii de pana la HD, si puteti sa ajustati rezolutia PIP si sa o adaptati in functie de nevoile dvs. Calitatea nu se va pierde, deci veti avea tot ce doriti, fara compromisuri.






 




Protejati-va ochii, ajutand mediul


Senzorul de lumina Eco SD850 ajusteaza luminozitatea ecranului in functie de mediu, astfel incat ecranul sa fie in permanenta vizibil si setat corespunzator pentru ochii dvs. Tehnologia a fost, de asemenea, certificata de TCO Display, *EPEAT si Energy Star, ceea ce inseamna ca pe langa faptul ca aveti un afisaj excelent, beneficiati de o experienta de vizionare mai confortabila care economiseste curent si este mult mai blanda cu mediul. * Certificatul EPEAT variaza in functie de tara







 
;