Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Motocoasa O-Mac GGP BK 53 ED, 3 CP, 53.2 CC, 2 timpi, motor Kawasaki, 25.5/43 cm latime lucru, 0.65 l, benzina

3 Rating(s)
1.49899 Lei


Motocoasa O-Mac GGP BK 53 ED, 3 CP, 53.2 CC, 2 timpi, motor Kawasaki, 25.5/43 cm latime lucru, 0.65 l, benzina


 


 

Motocositoarea BK 53 ED Powered by KAWASAKI este cunoscuta pentru ca lasa in urma o gradina ingrijita cu profesionalism si in siguranta. Daca gospodaria ta are o suprafata pana la 10.000 mp, atunci acest produs iti va arata ce inseamna calitatea.

Cositoarea functioneaza pe baza unui motor in doi timpi, pe benzina, care are grija ca puterea de 3 CP sa fie exploatata la maxim pentru gradina ta. Bujia Champion si carburatorul pe valve rotative ii asigura acestui model o fiabilitate sporita. Tie iti micsoreaza vizibil timpul de lucru in gradina. Pornirea rapida a cositoarei este data de pompa cu amorsare, iar filtrul de aer functioneaza ca un burete in calea obstacolelor.

Manerul de tip bicicleta, dar si hamul au fost create pentru a fi ergonomice si confortabile. Transmisia se face printr-o tija din otel, ce are un diametru interior de 8 mm. Discul de arboret poate fi folosit pe o suprafata de sub 230 mm, insa latimea totala de taiere este de 43 mm. Optiunea Tap&Go apara cositoarea de efectele secundare ale contactului cu pamantul. In acelasi timp, motocositoarea dispune de o tehnologie speciala pentru vibratii reduse astfel incat operatorul sa poata manevra motocositoarea in siguranta.

Rezervorul de benzina are o capacitate de 650 ml, insa consumul de carburant este redus. Motocositoarea poate fi utilizata in gradini, parcuri, pe alei si nu numai.
;