Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Motofierastrau (drujba) Ruris Hero 43, 45cc, 2.3 CP, lungime lama 40 cm

5 Rating(s)
45999 Lei


Motofierastrau (drujba) Ruris Hero 43, 45cc, 2.3 CP, lungime lama 40 cm


 
Pasi de pornire motofierastraie: https://www.youtube.com/watch?v=K3_XNrz3Eic

Motofierastrau (drujba) Ruris Hero 43, este ideal pentru lucrari de toaletare a coroanelor arborilor, taierea lemnelor de foc si alte taieri din gospodarie. Este usor de pornit si manevrat datorita designului ergonomic, tehnologiilor de varf folosite si a motorului cu emisii reduse.

Pentru punerea in functiune a produsului aveti nevoie de benzina fara plumb  cat si de ulei 2TT ( doi timpi). Este recomandata citirea manualui de utilizare inainte de punerea in functiune a produsului.

Compania Ruris

Ne dorim sa inspiram si sa ajutam oamenii sa lucreze mai usor si mai eficient, sa cream optiuni de alegere mai multe, in beneficiul tuturor celor implicati.

Produsele noastre au un impact pozitiv asupra vietii a sute de mii de oameni in fiecare zi. Ajutand oamenii sa “munceasca mai eficient pentru o viata mai buna” este misiunea noastra comuna si modul in care contribuim la dezvoltarea societatii.

Aceasta este ceea ce facem, aceasta este ceea ce stim cel mai bine, este ceea ce conteaza pentru noi.

Strategia RURIS este bazata pe viziunea si misiunea noastra si este inglobata in valorile brandului nostru. Acestea se bazeaza pe cinci piloni:
 
- Focus pe tehnologie;
- Angajament pentru inovare;
- Expansiunea geografica;
- Angajament si parteneriat durabil cu clientul;
- Permanenta optimizare a proceselor si modelelor de afaceri;

;