Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Motosapa Ruris 7099, 7 CP, 4 timpi, 83 cm latime lucru, 3 l, benzina + roti de cauciuc + rarita + plug + adaptor plug

4 Rating(s)
2.69999 Lei





Motosapa Ruris 7099, 7 CP, 4 timpi, 83 cm latime lucru, 3 l, benzina + roti de cauciuc + rarita + plug + adaptor plug



 





 




 
Dotata cu un motor General Engine de 7 CP si cutie de viteze cu pinioane (2 inainte +1 inapoi), reductorul pe lant, motosapa RURIS 7099 este recomandata pentru o gama larga de activitati agricole si de gradinarit pe suprafete de pana la 5000 mp.

O particularitate foarte importanta a motosapei RURIS 7099 este carcasa reductorului care este confectionata din fonta nodulara, particularitate ce ii ofera motosapei o greutate de aproape 10 kg in plus. Acest plus de greutate ii ofera motosapei RURIS 7099 o stabilitate mult mai mare in operatiile de sapare si maruntire a pamantului atingand adancimi de pana la 29 cm.

Avantajul greutatii superioare apare si in cazul in care cu motosapa Ruris 7099 se fac operatii cu accesorii precum roti de cauciuc, roti metalice si plug, rarita, cultivator, dispozitiv de scos cartofi sau chiar transport cu remorca. In aceste situatii plusul de greutate ofera o aderenta mult mai buna a rotilor pe sol. Motorul General Engine, puternic si fiabil, cutia de viteze cu pinioane si reductorul din fonta recomanda motosapa RURIS 7099 ca fiind alegerea perfecta pentru prelucrarea oricarui tip de sol cu eforturi minime.




 




Set de livrare

- Rarita;
- Plug;
- Adaptor plug;
- Roti cauciuc;


 







;