Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Mouse gaming A+ G2-Kybe, 1600 DPI, cooler palma, Negru

3 Rating(s)
7999 Lei





Mouse gaming A+ G2-Kybe, cooler palma, Negru



 

 







 

 



Esti incepator sau pur si simplu hardware-ul iti diminueaza performanta? O intrebare la care doar experienta de gamer iti poate raspunde. De aceea alegerea mouse-ului potrivit este o sarcina extrem de importanta, mai ales in cazul in care iti doresti atat performanta cat si distractie.

Mouse-ul A+ G2 - Kybe iti confera o precizie sporita pentru miscari complexe si precise, datorita celor 1600 DPI ai senzorului de ultima generatie din dotare. In functie de categoria jocului, il poti calibra astfel incat sa se miste mai rapid sau mai incet pentru a putea face fata oricarei situatii.



 

 




Sistem Cooler


Acesta se afla in partea superioara a mouse-ului si este gandit pentru a elimina senzatia de transpiratie a palmei sau pentru a spori gradul de confort atunci cand te joci un timp indelungat.






 

 




Sistem anti-alunecare


Suprafata mouse-ului este creata dintr-un material catifelat, cauciucat, ce  permite comutarea rapida a armelor cu un grad ridicat de precizie, fara a-ti aluneca degetul in cele mai nepotrivite momente, pentru ca nu-i asa? detaliile fac diferenta si un singur click lipsa te poate descalifica.






 

 




Design perfect ergonomic


G2 - Kybe are un design perfect ergonomic pentru utilizare facila, sporire a performantelor in gaming si nu in ultimul rand pentru a te proteja pe termen lung si a te feri de durerile provocate de sindromul tunelului carpian.

Pe langa avantajele mentionate mai sus mai putem enumera:


- SPI - timp de raspuns: 1ms
- Rezistenta: 5 milioane click-uri
- Cablu flexibil foarte rezistent: 1.5 metri
- DPI: 800/1200/1600
- Indicator led pentru DPI
- USB 2.0, Plug & Play
- Confortabil pentru ambele maini




 

 




 
;