Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Mouse gaming Logitech G502 Hero, Negru

3 Rating(s)
38999 Lei


Mouse gaming Logitech G502 Hero, Negru



HERO 16K SENSOR
HERO este cel mai precis senzor al nostru. Cu cel mai rapid proces al cadrelor, HERO este capabil de 400+ IPS in gama 100-16000 DPI cu zero, filtrare sau accelerare. HERO atinge precizia la nivel de concurenta si cea mai consistenta reactie din toate timpurile. Asigurati-va ca personalizati si reglati setarile DPI utilizand Logitech Gaming Software (LGS).



11 BUTOANE PROGRAMABILE
Utilizati software-ul Logitech Gaming pentru a programa comenzile si macrocomenzile dvs. preferate fiecaruia dintre cele 11 butoane. Salvati pana la 5 profiluri diferite direct pe mouse pentru a va lua setarile cu dvs. oriunde.



Greutate customizabila
Cinci greutati de 3,6g sunt livrate cu G502 HERO si sunt configurabile intr-o varietate de configuratii personalizabile. Experimentati alinierea si echilibrul pentru a gasi locul dulce pentru a optimiza performanta jocului.



Detalii despre joc
In plus fata de caracteristicile de performanta si personalizare, multe detalii au fost concepute si concepute cu grija. Butoane primare cu comutatoare mecanica cu o valoare nominala de 50 de milioane de clicuri.
;