Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Mouse gaming Marvo G921

5 Rating(s)
10799 Lei






Mouse gaming Marvo G921







PRECIZIE DE TOP
Destinat in special pasionatilor de jocuri First Person Shooter, G921 devine o arma redutabila in mana unui gamer experimentat. Animat de un senzor optic performant (Pixart 3325), noul G921 ofera o rezolutie ajustabila maxima de 5000 DPI pentru precizie de top, dublata de o rata de raportare de 1000 Hz ce garanteaza un timp de raspuns ultra-rapid si un gameplay fluent.
Multumita butoanelor cuplate la contacte validate pentru minim 10 milioane de apasari, toate comenzile sunt inregistrate si transmise instant, fiecare apasare de buton fiind confirmata de un subtil feedback tactil.
Sensibilitatea poate fi selectata dinamic in 6 trepte printr-o simpla apasare a butonului plasat convenabil chiar sub rotita de scroll. Astfel, indiferent ca trebuie infruntati inamici din imediata proximitate, fie ca trebuie intrat in rolul unui lunetist de elita, G921 este gata de actiune.





 



ERGONOMIC, DAR MINIMALIST
Avand la baza o forma apreciata in lumea sporturilor electronice, G921 ofera nivelele ideale de ergonomie, confort si stabilitate pentru gamerii dreptaci. Profilul inalt de 41 mm asigura un suport optim pentru podul palmei si un control imbunatatit indiferent de priza folosita (palm sau claw). Butoanele laterale corect dimensionate si plasate optim deasupra unui contur subtil pentru degetul mare, subliniaza si mai mult ergonomia mouse-ului. Intreg ansamblul este completat un sistem de iluminare RGB configurabil, cu posibilitate de selectare a unei culori distincte pentru fiecare treapta DPI.





 



PREIA CONTROLUL
Aplicatia dedicata permite configurarea avansata a mouse-ului si programarea celor 6 butoane cu comenzi macro detaliate. Astfel se pot personaliza sensibilitatea pe axele X/Y, treptele DPI in intervalul 1200 – 5000 DPI, culorile si efectele modulului de iluminare. Aditional, folosind aplicatia dedicata G921, se poate selecta rata de raportare dorita in intervalul 125 – 1000 Hz.






 
;