Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Mouse gaming Natec Genesis Krypton 190

3 Rating(s)
6999 Lei





Mouse gaming Natec Genesis Krypton 190







 



Krypton 190
Mouse-ul de gaming Krypton 190 dovedeste ca un pret bun nu inseamna neaparat lipsa durabilitatii si a functionalitatii. Acest dispozitiv are acele caracteristici, precum si un design interesant, o aderenta sigura si iluminare RGB suplimentara.
 





 

 



Design

Mouse-ul Krypton 190 este un dispozitiv unic, care combina rentabilitatea cu software-ul avansat. In plus, mouse-ul este echipat cu opt butoane programabile si capacitatea de a schimba frecventa acestuia, de la 125 la 1000 Hz. Toate acestea asigura ca jucatorii au toata libertatea de care au nevoie atunci cand isi aleg setarile de jocuri.





 

 



Un senzor gata pentru tot

Pentru a satisface cerintele gamerilor, care pretuiesc precizia peste orice altceva, Krypton 190 utilizeaza un senzor optic Avago 5050. Aceste componente se traduc in abilitatea de a selecta rapid unul din cele patru niveluri de sensibilitate cu un maxim DPI de 3200. Aceasta valoare este ideala pentru a face fata chiar celui mai mare haos din campul de lupta virtual.





 

 




Utilizarea comutatoarelor rezistente cu durabilitate de pana la 10 milioane de clicuri inseamna ca jucatorii nu trebuie sa-si faca griji ca mouse-ul se va rupe rapid. Suplimentar, suprafata dispozitivului este acoperita cu cauciuc, asigurand o aderenta sigura, care este o caracteristica cheie in timpul unui meci exigent.






 
;