Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Mouse wireless gaming Marvo M730W, Negru

4 Rating(s)
9996 Lei






Mouse wireless gaming Marvo M730W, Negru



 







 

 



SENZOR PERFORMANT, LIBERTATE ABSOLUT
Dedicat celor care doresc sa descopere universul jocurilor pe PC si care apreciaza libertatea oferita de solutiile wireless, noul mouse M730W vine dotat cu un senzor optic competitiv (Pixart 3320) ce pune la dispozitie o rezolutie de 3500 DPI, capabila sa faca fata oricaror cerinte. Conectarea la PC este realizata cu ajutorul mini-transmitatorului inclus, distanta maxima de functionare fiind de 10 metri. Astfel viteza si precizia sunt asigurate pentru a explora comod si in siguranta lumile virtuale.





 

 



ERGONOMIE SI DESIGN
Avand la baza o forma apreciata in lumea sporturilor electronice, M730W ofera nivelele ideale de ergonomie, confort si stabilitate pentru gamerii dreptaci. Profilul inalt de 44 mm asigura un suport optim pentru podul palmei si un control imbunatatit indiferent de priza folosita (palm sau claw). Butoanele laterale sunt amplasate optim deasupra zonei texturate pentru degetul mare, putand fi actionate rapid si sigur. Design-ul elegant format din suprafata mata si zona centrala lucioasa este completat subtil de un sistem de iluminare cu 7 culori.





 

 



CU FIR SAU FARA FIR, CONFIGURARE AVANSATA
Multumita acumulatorului integrat, M730W ofera o autonomie de pana la 9 ore de functionare continua. Incarcarea acumulatorului se face cu ajutorul cablului USB inclus, mouse-ul putand fi utilizat chiar si in timpul procesului de incarcare. In plus, aplicatia dedicata permite configurarea avansata a mouse-ului prin programarea celor 6 butoane cu comenzi macro detaliate si salvarea acestora in mai multe profiluri.






 
;