Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Multicooker cu gatire la presiune Heinner HPCK-6IX, 4.5 L, 15 programe, Vas antiadeziv detasabil, Presiune reglabila, Timer, Display led, Inox

5 Rating(s)
35999 Lei





Multicooker cu gatire la presiune Heinner HPCK-6IX, 4.5 L, 15 programe, Vas antiadeziv detasabil, Presiune reglabila, Timer, Display led, Inox



 







 







 



Gatire sub presiune

Gata cu gatitul obositor si cu orele intregi petrecute in bucatarie! Cu multicookerul HEINNER HPCK-6IX pregatesti fara efort orice fel de mancare iti doresti. Aparatul vine cu o noua modalitate de gatire, sub presiune, care te ajuta sa pastrezi nutrientii si aromele ingredientelor, dar mai ales sa gatesti mult mai rapid decat daca ai folosi plita obisnuita.





 

 



Capacitate neta de gatire 4.5 L

Cu o capacitate neta de gatire de 4.5L, aparatul este suficient de mare incat sa iti permita sa pregatesti cantitati considerabile de mancare delicioasa pentru tine si cei dragi.





 

 



Vas detasabil antiaderent

Aparatul vine cu un vas detasabil antiaderent cu invelis din teflon, usor de utilizat si de curatat, chiar si la masina de spalat vase





 

 



15 programe presetate (pentru fiert, prajit si gatit la aburi, supe, supe crema, ciorbe, preparate din diverse tipuri de orez, terci, mamaliga, inclusiv program slow cook)

Ai de ales intre 15 programe presetate pentru fiert, prajit sau gatit la aburi. De la diverse tipuri de carne, legume, fructe de mare, pana la supe, ciorbe, orez, terci, mamaliga sau deserturi, poti prepara orice.

De asemenea, folosind programul “slow cook” si te poti bucura oricand de o mancare sanatoasa. Gatite la temperaturi reduse, preparatele pastreaza in intregime vitaminele si mineralele ingredientelor si sunt mult mai gustoase si sanatoase.

Programul “CONGEE” vine, de asemenea, cu o alternativa simpla si eficienta la gatitul conventional. Trebuie doar sa adaugi ingredientele pentru supa crema, piure, terci sau mamaliga in aparat, sa setezi programul, iar multicookerul se va ocupa de restul, pentru ca la final sa poti savura in voie preparatele delicioase.





 

 



Program “do it yourself”

Personalizeaza programul de gatire asa cum vrei tu! Cu multicookerul HEINNER HPCK-6IX, ai posibilitatea de a seta presiunea si si timpul de preparare dupa bunul tau plac.





 

 



Presiune reglabila: mica, medie, mare

Ai la dispozitie 3 trepte de presiune: mica, medie si mare, in functie de reteta pe care ti-ai propus sa o pregatesti si timpul disponibil. Presiunea este distribuita rapid, uniform si in profunzime in interiorul vasului, pastrand in acelasi timp toate vitaminele si mineralele atat de necesare.





 

 



Buton pentru eliberarea presiunii

Presiunea in exces poate fi eliminata prin prin rotirea butonului de pe capac, care elibereaza aburul din interiorul vasului. Astfel, ai control suplimentar asupra aparatului, dar si siguranta sporita.





 






;