Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Ochelari ski Bolle Duchess, Colo Doodle

3 Rating(s)
23999 Lei





Ochelari ski Bolle Duchess, Colo Doodle



 



Acum, 130 de ani mai tarziu, produsele Bollé sunt distribuite si purtate in intreaga lume. Bollé a dezvoltat o forta deosebita pe pietele de specialitate pentru sporturile de zapada si de apa, golf, tenis, ciclism si in aer liber, precum si ochelari care corespund nevoilor si stilurilor de zi cu zi.



 



Detalii



 



Carbo Glas
- Datorita unei armuri protective de inalta tehnologie aplicate suprefetei exterioare a lentilei, sticla carbonica creaza un scut protector impotriva zgarieturilor si confera o imagine clara.



 



Lentile duble
- Bariera termica a lentilelor duble dintre aerul rece de afara si umezeala produsa prin activitate intensa, previne formarea condensului.



 



P-80+ strat anti-incetosare
- Stratul anti-ceata P-80+ aplicat stratului interior al lentilelor, absoarbe umiditatea de pe suprafata lentilelor asigura abilitati superioare impotriva cetei si vedere clara.



 



Venting
- Tehnologia fluxului de aer Venting controleaza si optimizeaza fluxul aerului de-a lungul suprefetelor interioare a lentilelor. Sistemele Venting reduc posibilitatile de aparitie a umezelii si aburirii suprafetelor si mentin o imagine naturala.



 



Eaualizer
- Este de o performanta ultra-inalta a caracteristicilor anti-ceata. Datorita unor insertii tehnice si respirabile intre cele doua lentile, sistemul de ventilatie regleaza presiunea atmosferica dintre lentile, eliminand umiditatea si orice urma de condens.



 



Spuma densitate tripla
- Invelisul ultra-moale captusit cu doua straturi de materiale spumoase de densitati diferite asigura mereu o fixare sigura si comfortabila.



 



Bareta siliconata
- Bareta siliconata ajuta la furnizarea unui suport sigur pe casca de protectie.



 



Camp larg de vizibilitate
- Campul larg de vizibilitate asigura o maxima vizibilitate periferica, necesara in portile de slalom sau doar pentru admirarea peisajului de pe varf.



 



Sistem Forestay
- Sistemul Bolle are un design ce permite ochelarilor tai de ski sa se aseze perfect pe fata ta si sa se potriveasca perfect chiar si cu ultimele design-uri de casti de protectie.




 
;