Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Ochelari ski Scott Buzz Pro OTG Unisex, Black illuminator, One size

5 Rating(s)
21999 Lei





Ochelari ski Scott Buzz Pro OTG Unisex



 







 



Compania isi are originile in anul 1958, cand Ed Scott a revolutionat sporturile de iarna inventand primele bete de ski din aluminiu. Aceasta viziune inovatoare a fondatorului a devenit parte din filozofia Scott, pe masura ce brandul a crescut si s-a extins catre noi piete.



 



Detalii



 



- Ochelarii de schi si snow-board SCOTT Buzz Pro OTG sunt destinati celor care poarta ochelari de vedere. Sunt echipati cu lentila ce nu distorsioneaza imaginea - SCOTT OptiView - si banda elastica, lata, prevazuta cu insertii de silicon pentru o fixare ferma pe casca. Asigura confort si rezistenta mare, la impact.



 



ACS Ventilation
- Este sistemul de ventilatie prevazut cu mici canale aflate la baza ochelarilor de schi.Rezultatul este un sistem de ventilatie sofisticat care ajuta la prevenirea condensului si aburirii lentilei.



 



Two Layer Molded Face Foam
- Spuma in 2 straturi plasata pe rama ochelarilor de schi din contact cu fata cu scopul de a oferi portivire optima, durabilitate si confort.



 



Scott Optiview
- Sunt lentile pentru ochelarii de schi sau snowboard confectionate din policarbonat, asigurand comfort si rezistenta mare la impact. Lentilele Scott Optiview sunt disponibile in 2 modele: sferice si cilindrice.



 



OTG (Over The Glasses)
- Tehnologie ce presupune purtarea ochelarilor de schi peste ochelarii de vedere. Rama ochelarilor si spuma din zona de contact cu fata sunt astfel proiectate incat sa poata fi purtati peste ochelarii de vedere fara a provoca o senzatie de disconfort, iar campul vizual sa nu fie obstructionat in nici un fel.




 
;