Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Pachet subwoofer auto Hertz DBX 30.3 + HCP 2 + Amplificator auto Hertz HCP 2 + Kit cabluri

4 Rating(s)
91999 Lei


Pachet subwoofer auto Hertz DBX 30.3 + HCP 2 + Amplificator auto Hertz HCP 2 + Kit cabluri




Subwooferul auto HERTZ DIECI DBX 30.3 cu incinta  este proiectat pentru a imbunatati performanta sistemului audio pe frecventele joase, optimizand spatiile si asigurand o instalare rapida si nu prea invaziva. Difuzorul de subwoofer, care este din gama DIECI ,seria  DS, ofera un bass  dinamic,si profund. Carcasa este din  MDF foarte gros. Datorita structurii sale rigide si stabile, nu afecteaza acustica. Panoul din spate inclinat indeplineste doua functii importante: reduce reflexiile din spate si usureaza instalarea.
- Magnet: Ferita;
- Con: polipropilena.
- Xmax: 9 mm;
- X-mech: 16 mm;
- Re: 3,3;
- Fs: 32;
- Vas: 70;
- Qts: 0,62;
- Qes: 0,71;
- Qms: 5,14.

Amplificator auto Hertz HCP 2

Este un amplificator stereo , de 400 W, proiectat sa extinda sau sa modifice cu maxima usurinta sistemul din fabrica: cu intrari pre-amplificate (Pre-In) si cu intrari de nivel inalt (Speaker-In), pentru conectarea in orice sistem. Toate amplificatoarele Hertz Compact Power sunt asamblate cu componente de inalta calitate si dispun de un sistem incrucisat complet si oficial. Sistemul de disipare este optimizat cu caldura transferata la radiator si apoi disipata prin partile laterale ale amplificatorului.

 





HCP

Circuitele de intrare special echilibrate pentru a elimina perturbatiile electromagnetice prezente pe intrarile Pre-amplificate  sau in difuzor. Stadiul de alimentare are un transformator de infasurare multiplu si condensatori ESR de 105 ° C, selectati pentru a asigura o eficienta ridicata si o capacitate actuala.


 



Sectiuni de filtru complete

Gama larga de filtre personalizate pentru fiecare model, pentru o versatilitate maxima: Lo-Pass, Hi-Pass, Band-Pass, Full Range, Subsonic, Bass Boost, Phase si Mono. Performantele pre-amplificate filtrate impreuna cu reglajele multiple sunt prezentate pe HCP 1D, oferind utilizatorilor posibilitati de conectare cu orice sursa.


 









HEATSINK REFINAT CU CAPABILITATE DE INALTA CONVENTIE

Radiatorul de aluminiu extrudat ofera performante termice de inalta eficienta; utilizand partea superioara a radiatorului pentru a disipa eficient caldura generata de componentele electronice. Temperatura interna ramane constanta la toate nivelurile de putere.





 

 



ART
Functia de pornire / oprire automata, elimina necesitatea unui semnal de la sursa (remote) atunci cand utilizati amplificatorul . Aceasta functie poate fi de asemenea dezactivata.





 

 



- Damping factor (100 Hz@4Ω) : 200;
- Pre-In Sensitivity - 0.2 - 5 VRMS;
- Impendanta - 4/2 Ohm.
- Putere: 2 x 65W / 2 x 85W / 1 x 170W (4 Ohm);
- Dimensiuni: 215 x 190 x 50;
-Greutate: 1.8 kg.

Kit cabluri instalare amplificator 8AWG, 350W.
- 5.2m cablu de alimentare, rosu;
- 1m cablu de masa, negru;
- 5.2m cablu remote, albastru;
- Papuci inclusi, siguranta cu soclu pe cablu de alimentare de 40A.



 

 







 
;