Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Panou baschet Action Home Pro II cu 4 amortizoare si Rebound System

5 Rating(s)
1.59999 Lei


Panou baschet Action Home Pro II cu 4 amortizoare si Rebound System


Panou de baschet mobil (cu roti) si inaltime reglabila (dispune de sistem elevator ce permite reglarea inaltimii inelului de la 240 la 305 cm).

Placa de rebound permite returnarea facila a mingii in teren.

Acest sistem mobil se incadreaza in standardele de marime oficiala (inaltime si diametru al inelului). Sistemul este Home Proffesional ceea ce impica o montare complexa, in general fiind necesare 2 persoane adulte pentru asamblare. 

Setul contine:

-panou policarbonat de dimensiune 122x72x3cm;
-inel din bara de otel plina cu diametru 45 cm si suspensie flexibila, impermeabil si inoxidabil;
-baza de 126x80x24 cm;
-restul pieselor pentru asamblare.

Pentru stabilitate baza se umple cu 160 l apa si/sau cu 240 kg nisip. Majoritatea cosurilor de baschet au baza lestabila, cu nisip sau apa. Nisipul este mai dens, deci mai greu: cosul va fi mai stabil (dar mai greu de deplasat).
Apa poate ingheta pe timp de iarna, spargand baza din plastic, daca temperaturile sunt foarte scazute. In caz de fisura, aceasta se va scurge treptat. Pentru mai multa siguranta, folositi nisip pentru a lesta cosul.

Pentru a atinge greutatea lestabila maxima se poate umple baza cu nisip si apa in care se adauga o doza de antigel dar nu trebuie umplut la maxim pentru a ramane un pic de gol pentru eventuala expansiunea a apei in caz de inghet. Astfel se poate obtine o baza cu greutatea de 330 kg (sistemul va ramane fix pe pozitie deoarece este posibil ca plasticul sa cedeze la deplasare).
;