Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Paravan de dus Belform Grid, usi culisante, profil cromat, sticla securizata, 90x90 cm

3 Rating(s)
1.74999 Lei





Paravan de dus  Belform Grid, usi culisante, profil cromat, sticla securizata, 90x90 cm



 

 



Atunci cand creeaza un produs nou, designerii nostri au in vedere trei coordonate, esentiale oamenilor activi la orice varsta: energie, relaxare, stil.
Energia - motorul care ne pune in miscare in fiecare zi; avem nevoie de ea dimineata, cand incepem o zi noua, pe care vrem sa o transformam intr-un succes. Relaxarea - linistea pe care o dorim seara, dupa o zi plina, odata ce am revenit in confortul familial. Stilul - expresia elegantei casnice, imbinarea armonioasa dintre tehnologia si designul aduse in propria locuinta.






Designul produselor Belform este realizat impreuna cu o echipa de specialisti-designeri, care lucreaza pentru lansarea de produse noi si originale, in acelasi timp practice si moderne, preferate si alese de clientii finali dintr-o larga oferta de produse. Belform realizeaza o gama completa de produse – cazi simple, cadite de dus, cazi cu hidromasaj, mini-piscine. Toate aceste produse sunt realizate numai din acril, material care castiga teren si pe piata romaneasca, in detrimentul celorlalte materii prime utilizate pentru fabricarea cazilor (fonta, inox, fibra de sticla).
Puteti gasi pe acest site produsele Belform, in functie de preferintele dvs. Apoi, va asteptam in magazinele partenerilor nostri.
Design: sticla securizata cu dungi orizontale gri.
Grosime: 6 mm.
Profil: aluminiu cromat.
Sistem deschidere glisant cu role siliconice pe suport metalic, pentru o durabilitate mai mare.
Acces: pe colt (2 usi).

Se poate monta atat pe cadita, cat si pe pardoseala.
Profilul din aluminiu ofera sticlei o stabilitate foarte buna.





 
;