Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Pick-up Sony PS-LX310BT, Bluetooth, Redare automata, Negru

3 Rating(s)
84999 Lei


Pick-up SONY PS-LX310USB, Bluetooth, Redare automata, Negru


Sunetul original al discurilor de vinil Noua libertate wireless

Redescoperiti experienta clasica a discurilor de vinil cu comenzile simple si conectivitatea stabila prin BLUETOOTH®. Cu gramofonul PS-LX310BT, va bucurati de sunet natural si clar, indiferent ca reascultati discurile preferate sau impartasiti o inregistrare uimitoare cu familia.




Dezlantuiti puterea discurilor de vinil

Acum puteti sa va bucurati de colectia de discuri de vinil cu tot confortul tehnologiei wireless. Conectati-va prin intermediul tehnologiei BLUETOOTH® pentru a asculta discurile preferate la boxele sau castile dvs. wireless.



Incepeti numaidecat sa invartiti discurile

Conectati pur si simplu dispozitivele BLUETOOTH® pentru auditie fara cablu sau utilizati iesirea integrata pentru a le conecta direct la sistemul audio. Orice ati alege, veti vedea cat este de simplu sa instalati sistemul si sa dati drumul la muzica.



Controlati usor muzica

Platanul este proiectat intr-un stil minimalist pentru control facil, cu redare automata intr-un singur pas. Alegeti discurile preferate si lasati-va purtati de muzica.

Redare automata intr-un singur pas

Gratie functiei „de redare complet automata intr-un singur pas”, platanul va cobori in mod automat bratul, va gasi canelura si va incepe redarea muzicii de la dispozitivul BLUETOOTH® asociat.

Iar cand discul se termina, relaxati-va in timp ce bratul revine in mod automat in pozitia de repaus.



Obtineti mai mult de la muzica dvs.

Vreti sa profitati la maximum de discurile de vinil? Ajustati comutatorul de amplificare pentru a-l potrivi cu nivelul audio al discului dvs. si pentru a asculta muzica la cea mai buna calitate fara distorsiuni.



Aspect pe masura sunetului

Indiferent daca il instalati discret in dormitor sau il expuneti in sufragerie, designul minimalist si simplu al platanului se va potrivi perfect in peisaj, iar discurile de vinil vor fi sufletul casei dvs.



Arta vinilului

Cu un finisaj suplu si placut la atingere, platanul are un aspect de inalta calitate, care se asorteaza cu muzica dvs. grozava.

Se adapteaza selectiilor dvs.

Simtiti nevoia de a asculta o melodie clasica? Veti gasi adaptorul de 45 rpm depozitat in slotul dedicat de sub mixer.


;