Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Placa de baza ASUS PRIME Z270-P, Z270, LGA1151, ATX, 4x4DDR4

4 Rating(s)
34499 Lei





Placa de baza ASUS PRIME Z270-P, Z270, LGA1151, ATX, 4x4DDR4



 

 







 

 



ASUS Prime reprezinta pasul urmator in evolutia placilor de baza ASUS, rezultatul unei evolutii ce a inceput in 1989. Echipa noastra de ingineri de top este pasionata de ideea de a oferi fiecarui utilizator posibilitatea customizarii si optimizarii sistemelor, iar cel mai important element din spatele dezvoltarii seriei Prime este acela de a oferi functii de control dedicate entuziastilor intr-un format accesibil – maximizand performantele, stabilitatea si compatibilitatea pentru a oferi cele mai bune experiente de asamblarea a unui PC. In concluzie: a venit momentul pentru Prime.



 

 



Stabilitate, Fiabilitate si Compatibilitate Extinse



 

 



Deosebit de Rezistente
ASUS este cel mai renumit producator de placi de baza din lume, fiind renumiti pentru abordarea noastra de Design Inteligent. Procedurile noastre de testare exhaustive depasesc standardele din industrie, suportate de componente de inalta calitate pentru o protectie deosebita in conditii de utilizare zilnica. Placile noastre de baza sunt compatibile cu mai mult de 1,000 de componente si dispozitive, iar fiecare nou model este supus unui minimum de 8,000 de ore de teste de validare deosebit de stricte. ASUS va ofera garantia faptului ca placa voastra de baza functioneaza in orice tip de mediu, indiferent de aplicatie. Alegand ASUS, beneficiati de asemenea de libertatea alegerii unor componente de o calitate iesita din comun, pentru o experienta de asamblare a PC-ului cat mai lipsita de probleme.



 

 



Protectie de 5X mai Buna
Protectii hardware ce asigura fiabilitate pe termen lung.

Compatibilitate DDR4
Compatibilitate de top a modulelor de memorie DDR4 pentru cea mai buna flexibilitate si garantia calitatii.

1000+ dispozitive Compatibile
Compatibilitate cu o gama extinsa de procesoare, module de memorie, placi video, etc.

8000+ Ore de Teste de Validare
Proceduri de testare extinse cu componente de ultima generatie pentru fiabilitate, compatibilitate si siguranta crescute.



 

 



Placile de baza din Seria Prime 200 includ solutia de Protectie de 5X mai Buna III, lider in acest segment, ce utilizeaza cele mai bune componente, un design excelent al circuitelor si standarde foarte ridicate pentru a garanta calitatea si fiabilitate pe termen lung a placii voastre de baza. Acestea se traduc printr-un nivel exceptional de protectie si stabilitate a sistemului vostru – datorita deceniilor de experienta in domeniu ai marcii numarul 1 mondial in segmentul placilor de baza.





 

 



SafeSlot Core - Conectorul PCIe ranforsat previne daunele
SafeSlot Core este un conector PCIe disponibil in exclusivitate pentru produsele ASUS. Dispunand de un design ranforsat, ancorat de placa de baza prin intermediul unui carlig special, Safeslot Core ofera o forta de retentie de 1.6x mai ridicata si o rezistenta de 1.3x mai mare la fortele de forfecare, comparativ cu slot-urile de expansiune standard.

Placile de baza ASUS Prime dispun de puncte de sudura ranforsate atat in jurul pinilor PCIe cat si ai celor DIMM.





 

 



LANGuard - Latime de banda extinsa. Rezistenta de 2.5X ori mai buna la suprasarcini.
ASUS LANGuard este o solutie de protectie la nivel hardware a interfetei de retea ce utilizeaza o tehnologie de cuplaj a semnalelor si condensatori anti-EMI de top montati pe suprafata pentru a asigura o conexiune mai fiabila si o latime de banda extinsa. De asemenea, componentele sunt protejate impotriva descarcarilor electrostatice si suprasarcinilor, oferind astfel un nivel ridicat de protectie impotriva electricitatii statice si protectie imbunatatita impotriva suprasarcinilor.





 

 



Protectie Anti-Suprasarcina - Design de top al etajului de alimentare cu sistem de protectie al circuitelor
Un design exclusiv al circuitelor cu regulatoare de voltaj incorporate protejeaza placa de baza impotriva daunelor cauzate de catre un nivel neasteptat de ridicat al voltajelor cauzate de surse de alimentare de calitate slaba.





 

 



DIGI+ VRM - Control foarte precis pentru stabilitatea etajului de alimentare
Solutia exclusiva ASUS DIGI+ Power Control alimenteaza procesorul intr-o maniera foarte inteligenta, in functie de cerintele in timp real, reducand risipa de energie si imbunatatind nivelul de stabilitate al sistemului.



 

 



Protectie suplimentara impotriva suprasarcinilor la nivelul conectorilor DRAM - Prevenirea daunelor provocate de scurt-circuite
Sigurantele resetabile incorporate previn daunele cauzate de supra-sarcini si scurt-circuite. Aceasta protectie suplimentara este disponibila nu doar la nivelul port-urilor I/O, ci si al conectorilor DRAM, pentru a prelungi durata de viata a sistemului si al dispozitivelor conectate la acesta.



 

 



Panouri de conectivitate (I/O) din otel inoxidabil - Rezistenta de 3X mai buna la coroziune pentru durabilitate ridicata
Panourile de conectivitate (I/O) sunt fabricate din otel inoxidabil rezistent la coroziune si dispun de un finisaj subtire de oxid de crom, oferind o durata de viata de trei ori (3X) mai lunga decat panourile obisnuite.



 

 



ESD Guards - Protectie impotriva descarcarilor electrostatice
ASUS ESD Guards previn daunele ce pot aparea din cauza descarcarilor electrostatice rezistand la descarcari de pana la +/- 10kV prin mediu de aer si +/- 6kV prin contact direct cu ajutorul unui circuit activ de protectie care face posibila o durata de viata extinsa a componentelor.





 

 



Compatibilitate Garantata - Testate pentru compatibilitate cu peste 1,000 de procesoare, module de memorie DDR4, placi video, etc.
Libertatea de a alege componentele incluse intr-un sistem este un element vital pentru cei ce-si asambleaza singuri PC-urile. Programul nostru extins de certificare se concentreaza pe ideea de a oferi cel mai bun nivel de compatibilitate cu cea mai larga gama de componente si dispozitive, oferindu-va libertatea de a construi sisteme fara probleme. Compatibile acum, dar si pe viitor – aceasta este calea ASUS.





 

 



Lista Extinsa de Dispozitive Suportate - Vizualizati dispozitivele suportate si Lista Producatorilor Agreati (QVL) pentru module de memorie compatibile
Nivelul superior de compatibilitate oferit de catre placile de baza Prime este evidentiat de catre lista noastra foarte extinsa de dispozitive suportate – ce include mii de componente compatibile – si lista noastra de Producatori agreati (Qualified Vendor List – QVL) ce identifica compatibilitatea modulelor de memorie. Astfel, beneficiati de o gama extinsa de alegeri pentru experiente de asamblare a sistemelor PC lipsite de probleme.





 

 



Compatibilitate Excelenta cu Produsele ASUS
Componentele ASUS sunt companionul perfect pentru placa voastra de baza Prime Z270-P deoarece produsele noastre sunt proiectate pentru a oferi un nivel excelent de compatibilitate – aceasta incluzand evident si sincronizarea foarte usoara cu toate dispozitivele dotate cu tehnologia ASUS Aura Sync.





 

 



Fiabilitate de Top
Placile de baza ASUS ofera un nivel superb de fiabilitate. Verificam acest lucru supunand fiecare placa unui program de 8,000 de ore teste foarte exigente. Un adevarat baraj de teste de anduranta, rezistenta la conditiile de mediu, compatibilitate, rulare software si siguranta confirma faptul ca placile noastre de baza sunt exceptional de robuste. De asemenea, demonstreaza faptul ca fiabilitatea produselor ASUS depaseste standardele din industrie, asigurand faptul ca fiecare componenta a fost proiectata pentru a functiona ireprosabil in orice mediu.



 

 



OVERCLOCKING AL MODULELOR DE MEMORIE DDR4 - MAI MULTE, MAI PUTERNICE
Tehnologia ASUS T-Topology de Generatia a 3-a va permite sa atingeti frecvente ale memoriei de pana la 3866MHz si chiar mai mari. Procesele rafinate de fabricatie asigura un nivel foarte consistent al calitati si minimalizarea zgomotului de semnal, astfel incat veti putea beneficia pe deplin de experienta overclocking-ului modulelor DDR4 cu semnale aliniate pentru stabilitate si compatibilitate superioare.





 

 



Suport M.2/NVMe PCIe RAID Nativ pentru viteze foarte ridicate de acces la solutiile de stocare a datelor
Nu sunteti multumiti de viteze de citire/scriere oferite de un singur dispozitiv de stocare a datelor? In acest caz, apasati pedala de acceleratie si construiti o matrice RAID 0 utilizand doua dispozitive de stocare PCIe pentru a beneficia de viteze de transfer foarte ridicate!



 

 



Fan Xpert 2+: Sistem de control avansat pentru ventilatoare
Cu ajutorul sistemului de detectie al temperaturii incorporat si al implementarii la nivel hardware al modurilor PWM/DC pe interfete cu 4 pini/3 pini, Fan Xpert 2+ asigura faptul ca fiecare ventilator atinge cel mai bun raport intre performantele de racire si un nivel redus de zgomot!

Mod de Optimizare Automata: Scaneaza si detecteaza toate caracteristicile ventilatorului pentru customizare rapida si usoara printr-un singur click.

Modul RPM Fix: Reduce nivelul de zgomot la aproximativ 0dB, permitandu-ti sa setezi o valoare fixa pentru viteza ventilatorului.





 

 



Ilumineaza-ti sistemul
Controlul sistemului de iluminare pentru conectorii PCIe si circuitele audio. Optiuni de iluminare LED incorporate pentru a-ti ilumina sistemul intr-o varietate de nuante atragatoare.





 

 



Sunet pentru Jocuri
Functii audio incorporate pentru un sunet de calitate superioara
Design-ul inteligent si componentele audio de top creeaza o calitate audio nemaiintalnita!

Ecranarea audio
Asigura o separare foarte precisa a sunetului pe canalele analog/digital si reduce semnificativ interferentele multi-laterale.

Straturi de circuite
Separate pentru canalele stang si drept: Asigura faptul ca ambele canale ofera un sunet consistent, de calitate similara.

Experienta Audio Deosebita
Condensatorii audio de top, de fabricatie Japoneza, ofera un sunet cald, natural si realist, de o claritate si fidelitate exceptionale.





 

 



EPU
Cu ajutorul Unitatii de Procesare a Consumului de Energie (Energy Processing Unit - EPU) veti putea economisi energie la nivelul intregului sistem — reducand consumul de energie al procesorului cu pana la 12W! EPU optimizeaza in mod automat consumul de energie si maximizeaza economia de curent prin intermediul Modului Away: Acest mod creeaza un scenariu de economisire extrem prin oprirea port-urilor de conectivitate ne-utilizate si reducerea alimentarii la nivelul placii video cat timp sistemul nu este utilizat activ.



 

 



Suport pentru Tehnologia Intel Optane Memory
Intel® Optane™ Memory Intel® Optane™ Memory is a revolutionary (non-volatile memory) technology supported by Prime 200-series motherboards. Intel Optane Memory modules accelerate attached storage to reduce boot and load times, so everything feels faster and more responsive.





 

 



Accelereaza transferurile de date pana la 32Gb/s cu ajutorul interfetei M.2 incorporate
Dispunand de o latime de banda echivalenta cu cea a patru conexiuni PCI Express 3.0/2.0, interfata M.2 suporta viteze de transfer de date de pana la 32Gb/s. Este alegerea perfecta pentru instalarea sistemului de operare sau al unitatii de stocare pentru aplicatii, accelerand astfel viteza de functionare a intregului PC, precum si a aplicatiilor profesioniste.





 

 



Experienta USB 3.0 instantanee cu port-urile de conectivitate plasate frontal
Am plasat conectorii USB 3.0 exact acolo unde ai nevoie de ei – patru port-uri de viteza mare plasate frontal. Bucura-te de viteze de transfer de date de pana la 10 ori mai rapide decat cele atinse prin intermediul conexiunii USB 2.0, plus functionare instantanee a oricarui dispozitiv conectat, astfel incat nu va mai trebuie sa-ti faci probleme legate de accesul la port-urile dificile de pe partea din spate a carcasei!





 

 



Asamblarea Usoara a Sistemului



 

 



Instalarea Sigura a Placii de Baza
Zonele fara componente minimalizeaza riscul aparitiei unor defectiuni
Instalarea placii voastre de baza ASUS este acum mai sigura ca niciodata. Zonele ”de siguranta” libere de componente din jurul fiecarui orificiu de montare minimalizeaza riscul aparitiei unor defectiuni si scurt-circuite cauzate de contacte – astfel incat veti putea sa va asamblati PC-ul cu incredere totala!





 

 



Q-Slot - Indepartarea fara efort a componentelor conectate la interfata PCI Express
Apasati clestisorul Q-Slot usor, iar placile video vor putea fi indepartate foarte usor. Sistemul de prindere de dimensiuni mari este plasat intr-o pozitie foarte accesibila, ceea ce inseamna ca nu veti avea probleme nici macar la instalarea placilor grafice de dimensiuni mari!





 

 



Q-DIMM - Indepartarea usoara a modulelor de memorie
Chiar si in cazul carcaselor de dimensiuni mici, nu trebuie decat sa apasati clestele si sa manevrati modulul RAM in/din pozitia dorita. Nimic mai simplu!





 

 



Interfata premiata UEFI BIOS - Cea mai rapida si atragatoare interfata BIOS controlata cu ajutorul mouse-ului a fost imbunatatita pentru a deveni si mai atragatoare. Fie ca esti un novice in utilizarea PC-ului sau un overclocker cu experienta, modurile EZ (De Baza) si Avansat te ajuta sa identifici optiunile de care ai nevoie si sa le modifici in functie de necesitati, rapid si usor.





 

 



AI Suite 3 - Acces rapid la functiile inovatoare ASUS
ASUS AI Suite 3 asigura o experienta complet noua prin intermediul unei interfete mai curate si mai atractive, cu suport pentru monitoare mai mari. Centralizeaza toate functiile ASUS intr-un pachet usor de utilizat, oferind acces la setarile de overclocking, consum de energie, turatiile ventilatoarelor, voltaje si altele. Aceasta aplicatie completa garanteaza o functionalitate intuitiva, eliminand necesitatea utilizarii mai multor utilitare.





 

 




 
;