Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Placa de baza MSI A320M PRO-E, AM4, 2* DDR4, VGA/DVI, mATX

4 Rating(s)
27182 Lei






Placa de baza MSI A320M PRO-E, AM4, 2* DDR4, VGA/DVI, mATX



 



 




Mentineti temperaturile scazute pentru fiabilitatea sistemului
Racirea PC-ului este esentiala pentru o performanta sigura. Placile de baza MSI au un design excelent, cu heatsink-uri solide si grele. Acestea includ suficiente anteturi de ventilatoare, cu control complet asupra lor, pentru a va permite sa va raciti sistemul in orice fel doriti.






 



Placile de baza MSI ofera o multime de caracteristici si un design smart pentru utilizatorii DIY, nenumarate instrumente de reglare si depanare sunt la dispozitia dvs. pentru a va impinge sistemul spre noi culmi si pentru a satisface chiar si cel mai solicitant tweaker. Este usor de instalat propria placa de baza, fara probleme.





 



Aplicatii pentru imbunatatirea eficientei
Cu ani de experienta in crearea instrumentelor de imbunatatire a performantei, usor de utilizat, sunt puse la dispozitia dvs. numai aplicatiile de cea mai buna calitate. Utilizati aceste instrumente pentru a profita la maxim de placa dvs. de baza si pentru a triumfa in timpul sesiunilor de gaming. BIOS-ul contine toate cele mai recente optiuni si este usor de folosit pentru toata lumea. Caracteristicile va permit sa reglati sistemul dvs. pentru a oferi o performanta maxima si de incredere.





 



Performanta superioara
Placile de baza MSI au oferit cea mai noua solutie pentru gamerii si prosumatorii entuziasti. Imbunatatirea procesorului si a memoriei, stocarea rapida si viteza de transfer USB sunt pregatite pentru campul de lupta.





 



Avatajul In-Studio
Placile de baza MSI ofera cele mai fascinante avantaje In-Studio, concepute pentru a satisface orice flux de lucru. Imbunatatiti placerea dvs. de ascultare si conexiunea la retea cu MSI Audio & LAN. Bucurati-va de calitatea deosebita a sunetului si de experienta online neintrerupta.





 



Motivant
Fiecare placa de baza MSI este construita pe baza unui subiect specific, pentru a se potrivi cu diferite gusturi si favoruri. In plus, MSI adopta si stilul modern pentru a proiecta heatsink-ul prin intermediul unor taieturi pe suprafata mare si delicate, dar simple,  pentru a face ca heatsink-ul si aspectul sa para puternice si impunatoare. Combinate cu culori neutre, cum ar fi negru, gri si argintiu, ca fundal principal, placa de baza MSI se poate potrivi perfect diferitelor efecte LED RGB.





 



Calitate si fiabilitate
Utilizarea numai a celor mai bune componente de calitate si integrarea celor mai noi inovatii tehnologice ofera cea mai buna experienta profesionala posibila. Testarea riguroasa a calitatii in cele mai extreme conditii asigura o placa de baza super-fiabila si de inalta performanta.






;