Slot
PCI Express x16 3.0
Procesor Video
GeForce RTX 2060
Tip placa
Gaming
Rezolutie maxima
7680 x 4320
Suport SLI
Nu
Chipset
NVIDIA
Serie
RTX 2000
Conducte de randare (nr)
1920
Frecventa procesor (MHz)
Boost 1755
Memorie
6 GB
Tip memorie
GDDR6
BUS memorie
192
Frecventa memorie (MHz)
14000
Latime de banda (GB/s)
336
Suport DirectX (versiune)
12
Suport OpenGL (versiune)
4.5
Tehnologii
nVIDIA 3D Vision nVIDIA Adaptive V-Sync nVidia G-Sync nVidia PhysX NVIDIA GameStream nVidia Ansel nVidia FastSync nVidia Simultaneous Multi-Projection nVidia Surround
Conector DisplayPort
3
Conector HDMI
1
Conector Alimentare
1 x 8-pin
Tip racire (activa/pasiva)
Activa
Cooler
Da
Radiator
Da
Placa video Gigabyte GeForce RTX 2060 OC 6G 2.0 6GB GDDR6 192-bit Sistem de racire WINDFORCE 2X Sistemul de racire WINDFORCE 2X are 2 ventilatoare de 90 mm 2 conducte de caldura compozite din cupru si un ventilator 3D activ care asigura o dispersare eficienta a caldurii. Rotire alternativa Brevetul GIGABYTE quotAlternate Spinningquot este singura solutie care poate rezolva fluxul turbulent de aer al ventilatoarelor adiacente. Deoarece ventilatoarele adiacente se rotesc in aceeasi directie directia fluxului de aer este opusa intre ventilatoare ceea ce determina un flux de aer turbulent si reduce eficienta disiparii caldurii. GIGABYTE roteste ventilatoarele adiacente in directia opusa astfel incat directia fluxului de aer dintre cele doua ventilatoare sa fie aceeasi reducand turbulenta si sporind presiunea aerului. Ventilator 3D activ Ventilatorul 3D activ ofera o racire semi-pasiva astfel incat ventilatoarele vor ramane oprite in situatiile cu sarcina redusa. Forma conductelor de caldura din cupru pur maximizeaza suprafata directa de contact cu placa grafica imbunatatind transferul de caldura. Conductoarele de caldura acopera si VRAM-ul prin intermediul contactului cu o placa metalica pentru a asigura racirea corespunzatoare. Backplate Backplate-ul nu ofera doar o forma estetica ci imbunatateste si structura placii grafice pentru a asigura o protectie completa. Ray-tracing in timp real in jocuri Ray-tracingul este solutia ideala pentru iluminare reflexii si umbre autentice oferind un nivel de realism cu mult peste ce este posibil utilizand tehnicile de afisare traditionale. NVIDIA Turing este primul procesor grafic cu ray-tracing in timp real. Arhitectura NVIDIA Turing Aceasta arhitectura revolutionara combinata cu noua platforma GeForce RTX imbina ray-tracingul in timp real inteligenta artificiala si shadingul programabil. Nu ai mai vazut jocurile asa pana acum. Performanta Procesoarele grafice de gaming GeForce RTX vin cu memorie GDDR6 de ultima generatie compatibilitate cu functiile DirectX 12 si multe altele. Aceasta este grafica reinventata. Tehnologii inovatoare pentru gaming Obtine cele mai recente tehnologii NVIDIA GameWorks pentru o afisare fluenta a jocurilor experiente cinematice si captura revolutionara a imaginilor la 360 de grade chiar si in realitatea virtuala. In plus beneficiaza de performanta necesara pentru a controla cele mai recente monitoare inclusiv VR ultra rezolutii si monitoare multiple VR Ready Experimenteaza performanta VR de generatie urmatoare cea mai redusa latenta si compatibilitatea plug-and-play cu cele mai importante marci de VR - cu tehnologiile NVIDIA VRWorks. Efectele VR audio fizice si haptice iti permit sa auzi si sa simti fiecare moment. Drivere Game Ready Beneficiaza de cele mai inalte niveluri de performanta si cea mai clara experienta posibila chiar din momentul in care incepi sa joci.

Produse Recomandate

Produse Resigilate folosește unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile de mai sus, site-ul nostru primește un comision din partea retailerilor pe care îi promovăm. Pe tine nu te costă nimic în plus și ai șansa de a susține acest site :)