Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Placa video Gigabyte GeForce RTX 2080 WINDFORCE OC, 8GB GDDR

5 Rating(s)
4.797 Lei


Placa video Gigabyte GeForce RTX 2080 WINDFORCE OC, 8GB GDDR










 

 



Sistem de racire WINDFORCE 3X
Sistemul de racire WINDFORCE 3X are 3 ventilatoare 3D unice, conducte de caldura din cupru si un radiator din aluminiu. Astfel, ofera placii video o capacitate de disipare a caldurii mai mare, pentru performante ridicate si temperaturi scazute.



 







 



Rotire alternativa
Ventilatorul din mijloc se roteste in sens invers pentru a optimiza fluxul de aer pentru disiparea caldurii, permitand o functionare mai eficienta la temperaturi mai scazute.



 







 

 









Ventilator unic
Fluxul de aer este trimis din marginea ventilatorului si ghidat prin forma 3D de pe suprafata palelor, imbunatatind in mod eficient fluxul de aer fata de ventilatoarele standard.





 

 



Ventilator 3D activ
Placile video sunt echipate cu ventilatoare 3D Active. Ventilatoarele raman oprite cand placa grafica nu este solicitata si nu se incalzeste. Acesta permite gamerilor sa se bucure de un sistem silentios.





 

 



Conducte de caldura
Forma conductei de caldura din cupru maximizeaza suprafata de contact cu procesorul grafic, sporind transferul de caldura. Heatpipe-ul acopera, de asemenea, VRAM-ul printr-o suprafata mare de contact, pentru a asigura racirea corespunzatoare.





 

 



Compozitie
Conductele de caldura combina conductivitatea termica si tranzitia de faza pentru a gestiona eficient transferul de caldura intre doua interfete solide care sporesc capacitatea de racire.





 

 



RGB Fusion
Cu 16.7 milioane de culori si numeroase efecte de iluminare, puteti alege schema potrivita de iluminare pentru sistemul dumneavoastra.





 

 















Ray-tracing in timp real in jocuri
Ray-tracingul este solutia ideala pentru iluminare, reflexii si umbre autentice, oferind un nivel de realism cu mult peste ce este posibil utilizand tehnicile de afisare traditionale. NVIDIA Turing este primul procesor grafic cu ray-tracing in timp real.







 

 



Arhitectura NVIDIA Turing
Aceasta arhitectura revolutionara combinata cu noua platforma, GeForce RTX, imbina ray-tracingul in timp real, inteligenta artificiala si shadingul programabil. Nu ai mai vazut jocurile asa pana acum.





 

 



Performanta
Procesoarele grafice de gaming GeForce RTX vin cu memorie GDDR6 de ultima generatie, compatibilitate cu functiile DirectX 12 si multe altele. Aceasta este grafica reinventata.





 

 



Tehnologii inovatoare pentru gaming
Obtine cele mai recente tehnologii NVIDIA GameWorks pentru o afisare fluenta a jocurilor, experiente cinematice si captura revolutionara a imaginilor la 360 de grade, chiar si in realitatea virtuala. In plus, beneficiaza de performanta necesara pentru a controla cele mai recente monitoare, inclusiv VR, ultra rezolutii si monitoare multiple.





 

 



VR Ready
Experimenteaza performanta VR de generatie urmatoare, cea mai redusa latenta si compatibilitatea plug-and-play cu cele mai importante marci de VR - cu tehnologiile NVIDIA VRWorks. Efectele VR audio, fizice si haptice iti permit sa auzi si sa simti fiecare moment.





 

 



Drivere Game Ready
Beneficiaza de cele mai inalte niveluri de performanta si cea mai clara experienta posibila, chiar din momentul in care incepi sa joci.





 

 



 

 




 
;