Slot
PCI Express 3.0 x16
Procesor Video
GeForce RTX 2060
Tip placa
Gaming
Rezolutie maxima
7680 x 4320
Chipset
NVIDIA
Serie
RTX 2000
Conducte de randare (nr)
1920
Frecventa procesor (MHz)
Boost: 1680 MHz
Memorie
6 GB
Tip memorie
GDDR6
BUS memorie
192
Frecventa memorie (MHz)
14000
Latime de banda (GB/s)
336
Suport DirectX (versiune)
12.1
Suport OpenGL (versiune)
4.5
Tehnologii
nVIDIA 3D Vision nVIDIA Adaptive V-Sync nVidia G-Sync nVidia PhysX nVIDIA CUDA NVIDIA GameStream nVidia FastSync NVIDIA Ansel nVidia Surround
Conector DisplayPort
1
Conector DVI
1
Conector HDMI
1
Conector Alimentare
1 x 8-pin
Tip racire (activa/pasiva)
Activa
Cooler
Da
Radiator
Da
Placa video Palit GeForce RTX 2060 GamingPro 6GB GDDR6 192-bit DrMOS DrMOS initial disponibil numai pentru procesoare de servere high-end este disponibil acum in toata gloria sa in urmatoarea generatie de placi grafice Palit. DrMOS ofera circuite de curent inalt functionare cu zgomot redus si reducerea eficienta a generarii de caldura. Dual Fan Un design Dual-fan ofer dublu performan de rcire i combinat cu ventilatoarele inteligente 9CM-9CM cldura este ndeprtat efectiv din locurile incinse. Ray-tracing in timp real in jocuri Ray-tracingul este solutia ideala pentru iluminare reflexii si umbre autentice oferind un nivel de realism cu mult peste ce este posibil utilizand tehnicile de afisare traditionale. NVIDIA Turing este primul procesor grafic cu ray-tracing in timp real. Arhitectura NVIDIA Turing Aceasta arhitectura revolutionara combinata cu noua platforma GeForce RTX imbina ray-tracingul in timp real inteligenta artificiala si shadingul programabil. Nu ai mai vazut jocurile asa pana acum. Performanta Procesoarele grafice de gaming GeForce RTX vin cu memorie GDDR6 de ultima generatie compatibilitate cu functiile DirectX 12 si multe altele. Aceasta este grafica reinventata. Tehnologii inovatoare pentru gaming Obtine cele mai recente tehnologii NVIDIA GameWorks pentru o afisare fluenta a jocurilor experiente cinematice si captura revolutionara a imaginilor la 360 de grade chiar si in realitatea virtuala. In plus beneficiaza de performanta necesara pentru a controla cele mai recente monitoare inclusiv VR ultra rezolutii si monitoare multiple VR Ready Experimenteaza performanta VR de generatie urmatoare cea mai redusa latenta si compatibilitatea plug-and-play cu cele mai importante marci de VR - cu tehnologiile NVIDIA VRWorks. Efectele VR audio fizice si haptice iti permit sa auzi si sa simti fiecare moment. Drivere Game Ready Beneficiaza de cele mai inalte niveluri de performanta si cea mai clara experienta posibila chiar din momentul in care incepi sa joci.

Produse Recomandate

Produse Resigilate folosește unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile de mai sus, site-ul nostru primește un comision din partea retailerilor pe care îi promovăm. Pe tine nu te costă nimic în plus și ai șansa de a susține acest site :)