Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Placa video SAPPHIRE Radeon RX 590 NITRO+ OC, 8GB GDDR5, 256-bit

5 Rating(s)
1.30799 Lei





Placa video SAPPHIRE Radeon RX 590 NITRO+ OC, 8GB GDDR5, 256-bit

 






 



Placa grafica SAPPHIRE NITRO + OC Radeon ™ RX 590 continua imbunatatirea permanenta a seriei GPU Polaris si este un produs de gaming de top din segmentul sau. Procesul FinFET a evoluat ulterior la litografia de 12 nanometri, ceea ce a dus la o performanta mai buna, pastrand in acelasi timp acelasi un consum de energie de 175 W, similar cu RX 580.






 
Noul cooler Dual-X
Coolerul Dual-X prezentat in ultima serie de placi video SAPPHIRE NITRO + RX 500 afiseaza acum un design complet nou.  Suprafata paletelor ventilatorului a fost dublata si s-a folosit o combinatie eficienta de conducte termice in cupru de 2x 8 mm si 2x 6 mm. Ca urmare, atat nivelul zgomotului, cat si temperaturile sunt mai reduse fata de generatia anterioara.



 



Zgomot minim. Fiabilitate maxima
Doua ventilatoare de 95 mm ofera o racire mai puternica si mai silentioasa comparativ cu ventilatoarele standard, mai mici. Cu rulmenti anti-praf, Dual-X ofera fiabilitate exceptionala.






 
Conectare rapida
Cu modelele NITRO +, SAPPHIRE a ridicat asteparile cu noul sistem Fan Check, care permite utilizatorilor sa verifice starea ventilatorului prin intermediul software-ului SAPPHIRE TriXX 3.0.



 



Control inteligent al ventilatoarelor. Racire cu 0 dB
Bucurati-va de liniste totala in timpul indeplinirii unor sarcini usoare de lucru cu racire in intregime pasiva. Ventilatoarele aflate in repaus reprezinta lipsa de distragere in timp ce lucrati sau va relaxati.



 



Controlarea precisa a ventilatoarelor
Ventilatorul traditional poate avea o diferenta de pana la 10% a rotatiilor pe minut la acelasi ciclu de functionare a ventilatorului. Acum, cu noua functie de pe SAPPHIRE NITRO +, aceasta toleranta este redusa la 3,2%. Aceasta imbunatatire a preciziei asigura faptul ca performanta racirii si zgomotului a fiecarei placi se ridica la standardele impuse.



AMD FREESYNC
Tehnologia Radeon FreeSync are cel mai mare ecosistem de afisare a sincronizarii adaptive.  Dispozitivele compatibile FreeSync 2 pot duce experienta video la nivelul urmator, adaugand suport HDR si suport LFC complet, astfel imbunatatind calitatea vizuala.






 
;