Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Pompa submersibila apa murdara Skil 0810 AA, 500W, 8500l/h

4 Rating(s)
25999 Lei


Pompa submersibila apa murdara Skil 0810 AA, 500W, 8500l/h


 


Pompa submersibila puternica pentru apa murdara

Pompa submersibila Skil 0810 este ideala pentru drenarea, pomparea si transferarea apelor murdare, de exemplu din subsoluri inundate sau iazuri de mici dimensiuni. Multumita capacitatii sale mari de pompare, aceasta pompa submersibila transporta rapid volume mari de apa cu pana la 8500 litri pe ora. In functie de sarcina respectiva, puteti actiona intrerupatorul flotant manual sau automat. Aceasta unealta este livrata cu un conector universal pentru furtunuri.

Functii convenabile pentru un confort de lucru sporit

Intrerupatorul flotant porneste sau opreste pompa in mod automat, in functie de nivelul apei. Puteti modifica eficient nivelul de pompare prin ajustarea lungimii cablului intrerupatorului flotant in suportul cablului. Constructia usoara si manerul mare de deasupra pompei submersibile asigura un transport usor. Cablul de alimentare de 10 metri lungime asigura o libertate de lucru superioara si permite pomparea de la adancimi mari; puteti cufunda pompa pana la 7 metri adancime in apa. Unealta este livrata cu un conector universal pentru furtunuri, la care puteti conecta furtunuri de diverse dimensiuni pentru un confort optim in functionare.

Constructie durabila si robusta, construita pentru timp indelungat

Echipata cu un motor cu inductie de inalta calitate, Skil 0810 este o unealta durabila, robusta, care in mod sigur o sa va serveasca toata viata. Cu un debit de pompare mare, de 8500 litri de apa pe ora, aceasta unealta este ideala pentru toate tipurile de drenari in apa murdara cu particule de pana la 35 mm in diametru. Skil 0810 poate pompa in sus la o inaltime maxima de pompare de 5 metri. Protectia la suprasarcina termica previne functionarea pe uscat a pompei submersibile prin oprirea automata a motorului la supraincarcare.

 

;