Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Priza dubla Livolo cu rama din sticla, Gri

5 Rating(s)
703 Lei


Priza dubla Livolo cu rama din sticla, Gri

 



 
Electricele Livolo combina productia cu vanzarile intr-un mix ce garanteaza succesul celor pasionati de confortul oferit de tehnologie. LIVOLO inseamna confortul casei tale, comoditate in viata ta de zi cu zi.

LIVOLO imbina perfect stiinta, tehnologia si arta in asa fel incat clientii LIVOLO sa se bucure de o experienta cu totul si cu totul noua. Produsele noastre se vand peste tot in lume, satisfacand diferite tipuri de consumatori mereu atat de diferiti si pretentiosi. Produsele noastre au adoptat si functioneaza in conformitate cu ROHS, CE si alte certifcate ale tertelor parti din strainatate.
Anii de marketing si brand management-ul au creat din LIVOLO un brand popular si recunoscut pe piete distincte. In prezent, in Europa de Vest, Europa de Est, Orientul Mijlociu, Australia, Asia si alte regiuni, brandul a reusit cu succes sa isi creeze puncte ale dezvoltarii sale.

Brandul LIVOLO va absorbi insa multe dintre cererile de pe potentialele piete de consumatori care asteapta sa fie descoperite, folosindu-se de proprietati multi-culturale ce tin de estetica avand la baza un singur scop: oferirea de idei si produse noi, produse perfecte care vor transforma casele din intreaga lume in camine mult mai confortabile.



 
;