Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Robot de aspirare Concept VR2000, 14.4 V, Li-Ion, Navigatie giroscopica, App, Recipient Praf 0.6 L, Recipient Apa 0.33 L, Alb

4 Rating(s)
1.19999 Lei






Robot de aspirare Concept VR2000, 14.4 V, Li-Ion, Navigatie giroscopica, App, Recipient Praf 0.6 L, Recipient Apa 0.33 L, Alb



 







 



DE NEOPRIT

De neoprit. Va aspira si va sterge. Poate fi folosit pe toate tipurile de pardoseli, vinil, beton, lemn, covoare cu par pana la 1 cm, practic pe orice tip de pardoseli pe care le aveti in locuinta. Curatarea cu aspirator este super eficienta. Functiile includ: recipient colector de praf de 600 ml, doua perii rotative care strang parul si praful fin, iar impreuna cu periile laterale lasa orice colt super curat. Daca va decideti sa stergeti, schimbati pur si simplu recipientul colector de praf cu rezervorul de apa 330ml si conectati carpa textila la mop.

- Carpa de stergere este lavabila in masina de spalat rufe;
- Carpa de stergere si periile de rezerva incluse in ambalaj;





 

 



O LOCUINTA PERFECT CURATA

- Navigarea giroscopica permite curatarea sistematica in intreg spatiul;
- Orientarea spatiala existenta asigura eficienta timpului si evita dublarea curatarii;





 

 



GESTIONARE DE ORIUNDE

Puteti naviga robotul dvs. prin aplicatia mobila - Concept Home, aceasta aplicatie poate fi descarcata gratuit in limba ceha pentru iOS si Android. Puteti trimite comenzile de curatare de oriunde, alegeti doar ce si cand. Activarea vocala este disponibila prin intermediul Alexa home assistance sau Google Home.

Daca nu sunteti interesat de aplicatie sau nu aveti un telefon inteligent, pur si simplu apasati butonul de pe ecranul LED sau utilizati o telecomanda.





 

 



MOTOR EFICIENT BLDC

Puterea excelenta de aspiratie se datoreaza in principal motoarelor BLDC. Aceasta noua tehnologie utilizeaza un motor cu sens unic cu multe avantaje. Motorul BLDC are un nivel foarte scazut de zgomot, eficienta energetica, fiabilitate si longevitate comparativ cu motoarele standard.





 

 



5 MODURI DE CURATARE

- Alegeti dintre cele 5 moduri de curatare sau planificati programul de curatare;
- Modul FULL GO - incepe curatarea imediat dupa incarcare;
- Modul AUTO SMART - curata eficient intregul spatiu;
- Modul PARAMETER - curata de-a lungul peretilor;
- Modul POINT / CIRCULAR - curata in modul circular acolo unde este necesar;
- Modul de curatare 30 DE MINUTE - 30 de minute de curatare rapida;





 

 



ASPECTUL POATE FI INSELATOR – ESTE MAI INTELIGENT DECAT PARE

Nu va fie frica sa-l lasati langa o scara sau alte obstacole. Robotul dvs. poate urca peste 1,5 cm inaltime, astfel incat poate naviga cu usurinta intre incaperi.

Functia de senzor impotriva coliziunii si caderii.

Robotul dvs. poate detecta o putere scazuta a bateriei, in acest caz cauta automat statia de andocare unde se incarca complet si asteapta urmatoarea instructiune.





 

 



PUTERE EXTREMA

- Cu un acumulator Li-Ion foarte eficient, de 14, 4 V, poate curata cu usurinta pana la 150 de minute;

- Datorita recipientului colector de praf si a rezervorului pentru apa de mare capacitate, nu este necesar sa intrerupeti programul de curatare pentru a le goli sau pentru a adauga apa;

- Nu este nevoie de saci colectori de praf, filtrele cu doua faze capteaza orice urma de praf, acarieni si alergeni posibili;





 

 



PERETE VIRTUAL

Inclusa in ambalaj este o banda magnetica care functioneaza ca un perete virtual. Banda magnetica poate fi folosita in spatii pe care nu doriti sa le curatati, in mod alternativ poate fi folosita pentru a separa o camera sau pentru a evidentia un spatiu intr-o incapere mare. Daca aveti sufrageria si bucataria in plan deschis, o veti gasi mai degraba folositoare. Doriti sa stergeti in bucatarie? Nici o problema, asezati o banda magnetica intre spatii si puteti incepe.





 

 



DESIGN MODERN

- Nu va temeti ca robotul dvs. va strica stilul dvs. de design;

- In alb neutru si sticla rezistenta, robotul va imbunatati aspectul oricarei locuinte;





 

 




 
;