Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Saltea Previ Novo 12+4, spuma cu memorie, 160 x 200 cm

4 Rating(s)
69999 Lei


Saltea Previ Novo 12+4, spuma cu memorie, 160 x 200 cm
 

 

Structura si caracteristicile saltelei:

- Strat Superior: Memory Foam 4 cm (densitatea 50 kg/mc);
- Strat Inferior: Spuma poliuretanica 12 cm HD-High Resilience (densitatea 30 kg/mc);
- Strat de material termoregulator, antitranspirant si antialergic de 300 gr/mp pe ambele parti ale saltelei;
- Strat TNT de 30 gr pe ambele parti ale saltelei;
- Poliuretan indeformabil +fibra analergica antipraf;
- Fixarea componentelor: prin matlasare pe intreaga suprafata.

De ce o suprafata realizata din material de tip AloeVera Fresh?
Tesatura de acoperire de Tip Aloe Vera este din material textil, matlasat cu vatelina acrylic pe fiecare parte, cu efect antibacterian, antistatic si antialergic care contribuie la mentinerea unei suprafete uscate, curate pentru un somn sanatos

O saltea cu memorie inseamna o pozitie corecta:

Datorita spumei vasco-elastice memory, salteaua reactioneaza la greutatea si caldura corpului dumneavoastra, oferind suport pe toata perioada somnului. De asemenea, spuma din interior se adapteaza formei corpului in timp ce stati intinsi pe ea. De fapt, acest material reduce punctele de presiune, imbunatateste fluxul de trafic si permite coloanei vertebrale si articulatiilor sa se odihneasca intr-un mod natural, fara stres si tensiune musculara. Veti avea un sentiment total de bunastare!

Saltea ortopedica:

Pentru ca este o saltea Ortopedica, printre beneficiile acesteia se numara imbunatatirea fluxului de trafic, dar si posibilitatea coloanei vertebrale si a articulatiilor sa se odihneasca intr-un mod natural, fara stres si tensiune musculara. Cu aceasta saltea, va veti bucura de un sentiment total de bunastare. O recomandam in special celor ce sufera de scolioza, hernie etc.

Beneficiile benzii 2D:

Aerisirea saltelei se face prin Banda 2D perimetrala (pe toata marginea saltelei) speciala pentru o respirabilitate optima. Ele sunt, de asemenea, imbogatite cu o fibra de carbon antistatic, care elimina undele electromagnetice in saltea.

Intretinere:

Daca doriti ca salteaua dumneavoastra sa fie tot timpul curata si intr-o forma optima pentru a va odihni, trebuie sa aveti grija la intretinerea ei. Am pregatit cateva sfaturi:

- Aspirati periodic salteaua;
- Nu utilizati produse de curatare lichida;
- Alegeti o somiera corespunzatoare;
- Folositi o protectie de saltea impermeabila;
- Lasati salteaua sa respire atunci cand schimbati lenjeria;
- Este bine ca saltelele sa fie intoarse odata la trei luni pentru a asigura uzura uniforma,inversand zona superioara (de cap) cu cea inferioara (de picioare);
- Daca salteaua vine rulata, acordati 48 ore pentru a reveni la forma initiala.In maxim 10 zile salteaua trebuie desfacuta din folie.
 

;