Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Saltea SuperOrtopedica Fizioterapia 14+2 Bio Memory AloeVera Previ, Husa Soft Care, 160 x 200 cm

5 Rating(s)
64999 Lei


Saltea SuperOrtopedica Fizioterapia 14+2 Bio Memory AloeVera Previ, Husa Soft Care, 160 x 200 cm


Structura saltelei:

Strat Superior: Memory Aloe-Vera Fresh 2 cm (densitatea 50 kg/mc);

Strat Inferior: Spuma poliuretanica 14 cm HD-High Resilience (densitatea 30 kg/mc);

Fixarea componentelor se face prin matlasare pe intreaga suprafata.

Poliuretan indeformabil +fibra analergica antipraf.

Strat de material termoregulator, antitranspirant si antialergic de 300 gr/mp pe ambele parti ale saltelei.

Strat TNT de 30 gr pe ambele parti ale saltelei.

 

Inaltime saltea: 18 cm (+/- 1 cm)

Grosime Memory AloeVera: 2 cm

Grad Fermitate: Ferma

Garantie: 3 ani

Greutate recomandata: 110 kg/persoana

Material suprafata Tip Soft Care Aloe Vera Fresh

Materialul de Acoperire Soft Care AloeVera respira pe toata suprafara saltelei avand rolul de a permite o aerisire interna constanta dar si de a proteja salteaua de bacterii si mucegai.

Aerisirea materialului este aplicabila pe toata suprafata acesteia nu doar pe la capete. Sistemul de aerisire al saltelei are rolul de a reduce cantitatea de umezeala care patrunde in saltea .

Salteaua este ventilata total pe toata suprafata ramanand uscata. Astfel umezeala acumulata in timpul somnului va fi eliminata rapid si eficient.

Tesatura de acoperire de Tip Aloe Vera este din material textil, matlasat cu vatelina acrilic pe fiecare parte, cu efect antibacterian, antistatic si antialergic care contribuie la mentinerea unei suprafete curate datorita materialelor moderne pentru invelisul de protectie impotriva acarienilor, ciupercilor si a prafului.

Beneficii:

Salteaua Aloe Vera are proprietatea de a preveni aparitia transpiratiei, caldurii si umiditatii. Salteaua are un efect de fresh si o senzatie de prospetime.

Spuma vasco-elastica memory reactioneaza la greutatea si caldura corpului oferind suport pe toata perioada somnului. Spuma din interior se adapteaza formei corpului in timp ce stai intins pe ea, ajutind la reducerea tensiunii articulatiilor.

Structura saltelei de memorie are caracteristici excelente si face salteaua ortopedica. In acelasi timp are beneficii anatomice excelente pentru circulatie si pentru coloana vertebrala.

De fapt acest material, reduce punctele de presiune, imbunatateste fluxul de trafic si permite coloanei vertebrale si a articulatiilor sa se odihneasca intr - un mod natural, fara stres si tensiune musculara. Ofera un sentiment total de bunastare si luminozitate.

 

1-Zona cervicala: in timpul odihnei trebuie sa fie sprijinita corect pentru a evita inflamarea muschilor din zona cervicala si a capului
2-Zona dorsala: coloana vertebrala trebuie sa fie mentinuta in timpul odihnei intr-o pozitie naturala. asumandu-se astfel o buna rehidratare a discurilor intervertebrale.
3-Zona articulara: o suprafata de repaus prea tare poate provoca dureri la solduri si articulatii.
4-Zona musculara: zona de umar si spate cea mai supusa eforturilor necesita un sprijin adecvat si corect din punct de vedere anatomic.
5-Zona sciatica: dormitul pe o saltea prea moale sau prea tare poate duce la tensiuni musculare si apasari pe nervul sciatic.
6-Circulatia sangelui: daca salteaua creeaza o presiune prea puternica asupra partilor corpului putem observa o comprimare excesiva a vaselor de sange

Intretinere:

Daca salteaua vine rulata se asteapta, se desface coletul si se asteapta 48 de ore ca sa isi revina .

Deschideti ambalajul in maxim 7 zile de la data achizitionarii saltelei.

Aspira periodic salteaua. Nu utiliza produse de curatare lichide pe salteaua ta. Unele din aceste substante o pot deteriora ireversibil. Pentru cresterea confortului si marirea duratei de utilizare a saltelei alege o somiera corespunzatoare. Evita umezirea saltelei! Protejeaza salteaua de apa sau alte lichide cu o protectie de saltea impermeabila. Folosirea unei huse de protectie este recomandata, pentru a proteja salteaua de elementele externe (praf, mizerie, transpiratie) Cand se schimba lenjeria, este recomandat ca si salteaua sa fie lasata sa respire, intr-o camera aerisita.Salteaua se curata frecvent si numai cu aspiratorul. Este bine ca saltelele sa fie intoarse odata la trei luni pentru a asigura uzura uniforma,inversand zona superioara (de cap) cu cea inferioara (de picioare).Salteaua daca este rulata se asteapta 24 ore dupa care se poate folosi.

;