Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Saltea Superortopedica Medical Bio Memory Aquagel Air-Fresh Material Aloe-Vera 14+2 Previ + Cadou husa saltea 160 x 200 cm

4 Rating(s)
1.49599 Lei


Saltea Superortopedica Medical Bio Memory Aquagel Air-Fresh Material Aloe-Vera 14+2 Previ + Cadou husa saltea 160 x 200 cm

 

Structura si caracteristicile saltelei:

- Strat Superior: Memory Aquagel AirFresh 2 cm (densitatea 50 kg/mc);
- Strat Inferior: Spuma poliuretanica 14 cm HD-High Resilience (densitatea 30 kg/mc);
- Fixarea componentelor se face prin matlasare pe intreaga suprafata;
- Poliuretan indeformabil +Fibra Analergica Antipraf;
- Strat de material termoregulator, antitranspirant si antialergic de 300 gr/mp pe ambele parti ale saltelei;
- Strat TNT de 30 gr pe ambele parti ale saltelei;

Acest pachet contine o husa pentru saltea cadou.

Datorita stratului de Spuma Memory Aquagel salteaua nu se incalzeste in contact cu corpul nostru promovand respiratia maxima si asigurand o temperatura constanta.

De ce o suprafata realizata din material de tip AloeVera Fresh?
Tesatura de acoperire de Tip Aloe Vera este din material textil, matlasat cu vatelina acrylic pe fiecare parte, cu efect antibacterian, antistatic si antialergic care contribuie la mentinerea unei suprafete uscate, curate pentru un somn sanatos

Care sunt beneficiile unei saltele Aquagel
Saltelele Aquagel sunt hipoalergenice si deosebit de proaspete avand proprietatea de a scadea temperatura cu 3-4 grade C datorita stratului de Memory Foam cu insertie de gel.
Disipa caldura uniform imprastiata pe toata suprafata saltelei si mentine o temperatura placuta si de lunga durata.
Materialul special numit Aquagel este obtinut folosind apa ca materie prima: de aceea saltelele aquagel sunt ecologice si naturale.
In acest mod si fara nici un risc, aveti posibilitatea sa aveti un pat cald iarna si racoros in timpul verii.
Salteaua este ventilata total pe toata suprafata ramanand uscata. Astfel umezeala acumulata in timpul somnului va fi eliminata rapid si eficient.

Fara bacterii si mucegai
Aerisirea saltelei se face prin Banda 2D perimetrala (pe toata marginea saltelei) speciala pentru o respirabilitate optima. Ele sunt, de asemenea, imbogatite cu o fibra de carbon antistatic, care elimina undele electromagnetice in saltea.

De ce sa alegeti o saltea cu spuma de memorie?
Ea distribuie uniform greutatea corpului pe intreaga suprafata, permitandu-va sa mentineti in mod natural o pozitie corecta pe tot parcursul somnului. In plus, stratul de memorie sustine toate miscarile nocturne, garantand un somn regenerant, in orice pozitie confortabila pentru dumneavoastra.

Ideala pentru cei cu dureri ale articulatiilor
Pentru ca este o saltea superortopedica, printre beneficiile acesteia se numara imbunatatirea fluxului de trafic, dar si posibilitatea coloanei vertebrale si a articulatiilor sa se odihneasca intr-un mod natural, fara stres si tensiune musculara. Cu aceasta saltea, va veti bucura de un sentiment total de bunastare. O recomandam in special celor ce sufera de scolioza, hernie etc.

Intretinere:

Daca doriti ca salteaua dumneavoastra sa fie tot timpul curata si intr-o forma optima pentru a va odihni, trebuie sa aveti grija la intretinerea ei. Am pregatit cateva sfaturi:

- Aspirati periodic salteaua;
- Nu utilizati produse de curatare lichida;
- Alegeti o somiera corespunzatoare;
- Folositi o protectie de saltea impermeabila;
- Lasati salteaua sa respire atunci cand schimbati lenjeria;
- Este bine ca saltelele sa fie intoarse o data la trei luni pentru a asigura uzura uniforma,inversand zona superioara (de cap) cu cea inferioara (de picioare);
- Daca salteaua vine rulata, acordati 48 ore pentru o revenire completa la forma initiala.In maxim 10 zile salteaua trebuie desfacuta din folie.

 

;