Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Scaun auto ISOFIX Britax Romer KIDFIX III M Burgundy Red, 15-36 kg

4 Rating(s)
1.1975 Lei


Scaun auto ISOFIX Britax Romer KIDFIX III M Burgundy Red, 15-36 kg




Zona de sedere optimizata ergonomic


Pentru a oferi un confort maxim, chiar si pentru copiii mai inalti, zona de sedere este cu aproximativ 20% mai mare decat modelele similare. Forma imbunatatita si captuseala extra-moale confera o pozitie confortabila si ergonomica pentru drumurile lungi.


SecureGuard


SecureGuard va ajuta sa va protejati zona delicata a abdomenului copilului prin adaugarea unui punct de contact suplimentar - al 4-lea punct de contact la centura de siguranta cu 3 puncte. Prin mentinerea centurii de siguranta in pozitie optima peste oasele pelvine ale copilului, SecureGuard ajuta la reducerea fortelor abdominale in caz de coliziune frontala cu pana la 35% * si, in acelasi timp, permite copilului libertatea de miscare in timpul calatoriei.

* Teste interne ale lui Britax Römer cu un manechin Q6, reprezentand un copil mediu de 6 ani


Protectie avansata la impact lateral – SICT


SICT ofera o protectie superioara copilului dumneavoastra in eventualitatea unei coliziuni laterale. Reduce fortele de impact prin minimizarea distantei dintre masa si scaunul auto si se deformeaza pentru a absorbi energia inainte de a ajunge la cel mic. Pentru a beneficia de protectie, reglati pur si simplu SICT pe partea laterala a scaunului de masina cel mai aproape de usa.


Tetiere ergonomica usor reglabila


Tetiera noastra este conceputa special pentru copiii mai mari, atunci cand folositi centura de siguranta in 3 puncte pentru a le asigura in scaunul auto. Se poate regla cu usurinta in pozitia corecta, chiar deasupra umerilor copilului dvs., cu o singura mana - chiar daca acestea stau pe scaun. In plus, tetiera este proiectata ergonomic pentru a sustine capul copilului atunci cand adorm.


Spatar usor reglabil in forma de V


Conceput pentru a oferi un suport optim copiilor dvs. in crestere, spatarul in forma de V ofera mai mult spatiu pentru spate si umeri. In plus, spatarul se ajusteaza automat pentru a se potrivi cu unghiul scaunului vehiculului, oferind o pozitie mai buna si o pozitie confortabila pentru copilul dumneavoastra.


Protectie scaunelor pentru copiii mari


Scaunul nostru va proteja copilul in trei moduri:carcasa scaunului ofera protectia de la cap pana la sold pentru copilul dumneavoastra, mai ales in cazul unui impact lateral; ghidajele curelei superioare si inferioare asigura pozitionarea corecta a centurii de siguranta; si tetiera captusita ofera siguranta si confort pentru capul si gatul copilului.


Husa detasabila


Lucrurile pot fi murdare in masina - bauturile se pot varsa

iar copiii pot sa se imbolnaveasca. De asta am conceput o husa ce se poate baga la masina de spalat si se poate indeparta cu usurinta, astfel incat sa puteti curata

rapid.
;